Καραγιαννίδης: Χρέος μας να κερδίσουμε

508

Το τελευταίο τους χαρτί για να παραμείνουν μέσα στη διεκδίκηση της παραμονής παίζουν τη προσεχή Κυριακή στην Αναγέννηση/Φλόγα. Ο σύλλογος της Πολίχνης υποδέχεται τον βαθμολογικά αδιάφορο Ηρακλή, σε ένα ματς όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Ρούλης Καραγιαννίδης, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους κυανόλευκους στο «Northbasket». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Δυο ματς-τελικοί απέμειναν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, όπου η νίκη και στα δύο θεωρείται μονόδρομος για να παραμείνουμε στη κατηγορία. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε πανέτοιμοι τη Κυριακή.

Οι αντίπαλοι μας προέρχονται από μία δύσκολη χρονιά, την οποία όμως κατάφεραν να ολοκληρώσουν με θετικό τρόπο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστούν αδιάφοροι. Εγώ το μοναδικό που φοβάμαι είναι να μην μας καταβάλει το άγχος και παρουσιάσουμε το κακό μας εαυτό. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε χρέος να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες παραμονής».

Στα θετικά για τη τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των καλαθοσφαιριστών.

 

Γιώργος Κυπραίος