Καραγιαννίδης: Νίκη για να έχουμε ελπίδες

551

Με το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής να βρίσκεται στη τελική του ευθεία, στην Αναγέννηση/Φλόγας έχουν καταλάβει ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει σημαντικά και ότι για να παραμείνουν στη κατηγορία θα πρέπει στα τέσσερα ματς που απομένουν να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ότι χρειάζονταν στην Αναγέννηση για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν δριμύτεροι. Στο σύλλογο της δυτικής Θεσσαλονίκης η ξεκούραση έλαβε τέλος τη Δευτέρα, όταν και ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι που ακολουθεί με την Αγία Παρασκευή.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης/Φλόγας Ρούλης Καραγιαννίδης μίλησε στο «Northbasket» για τη κρισιμότητα αυτού του παιχνιδιού: «Αποτελεί το πρώτο από τους τέσσερις τελικούς που καλούμαστε να δώσουμε το επόμενο διάστημα. Είναι ένα δύσκολο ματς όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Αυτοί για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της τρίτης θέσης και εμείς για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες παραμονής στη κατηγορία.

Η Αγία Παρασκευή είναι μία δυνατή ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και δικαιότατα βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Όμως έχουμε αποδείξει ότι μέσα στην έδρα μας παίζουμε και εμείς πολύ καλά και έχουμε πάρει σημαντικές νίκες. Αυτό θα επιδιώξουμε και τη Κυριακή όπου η ομάδα που θα βρεθεί σε καλύτερη ημέρα, θα είναι αυτή που θα κατακτήσει το ροζ φύλλο».

Στην ομάδα της Πολίχνης προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ για αύριο στις 18:00 προγραμμάτισαν εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλων Καλαμαριάς.

 

Γιώργος Κυπραίος