Καραγιαννίδης: Ανεξάρτητα από το αν τα καταφέρουμε, οι παίκτες μου είναι ήρωες

543

Στην Αναγέννηση/Φλόγας έχουν αρχίσει να μετράνε αντίστροφα το χρόνο για το ματς της χρονιάς με τον Αίαντα Ευόσμου. Στο σύλλογο της Πολίχνης γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι δεν έχουν το πλεονέκτημα αφού μόνο η νίκη δεν τους αρκεί, αλλά θα πρέπει να καλύψουν και τη διαφορά των οκτώ πόντων που είχαν ηττηθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου για να παραμείνουν στη κατηγορία. Το θετικό για τη τεχνική ηγεσία είναι ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους καλαθοσφαιριστές μιας και δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Για το τελικό της Κυριακής ο κόουτς του συλλόγου της Πολίχνης Ρούλης Καραγιαννίδης δήλωσε στο «Northbasket»: «Όλοι μας στην ομάδα έχουμε συνειδητοποιήσει τη κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Αίαντα Ευόσμου. Έχουμε αφήσει πίσω όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν αλλά και τη κούραση που μας έχει καταβάλει και έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό το ματς. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα για εμάς αν μας αρκούσε μόνο η νίκη έστω και με μισό πόντο. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι και η αντίπαλη ομάδα είναι αυτή που έχει το προβάδισμα και από το αβαντάζ των οκτώ πόντων που μας κέρδισε στο πρώτο ματς αλλά και από το ότι αγωνίζεται στην έδρα της. Εμείς έχουμε αποδείξει στο δεύτερο γύρο ότι παίζουμε καλύτερα και θα πάμε να «χτυπήσουμε» το ματς μέχρι τέλους».

Για τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Ηρακλή ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μας είχε καταβάλει το άγχος και κάναμε πολλές βιαστικές κινήσεις. Μετά την ανάπαυλα όμως παρουσιάσαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ήμασταν εξαιρετικοί σε όλους τους τομείς και θεωρώ ότι η νίκη ήρθε δίκαια. Αυτό το αποτέλεσμα μας βοήθησε ψυχολογικά και μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να αναφερθεί στη προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του στο δεύτερο γύρο: «Αυτά τα δέκα παιδιά που έμειναν μέχρι το τέλος είναι ήρωες. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα φέρουμε τη Κυριακή, έχουν αποδείξει ότι έχουν χαρακτήρα και ότι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Τους αξίζουν πολλά μπράβο για όσα έχουν πετύχει».

Στο τέλος ο κόουτς Καραγιαννίδης δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια σε τέσσερις ομάδες που εργάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν οι οποίες κέρδισαν το εισιτήριο της ανόδου: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις διοικήσεις, τους παίκτες και το προπονητικό τιμ των Ιωνικού Ιωνίας, Δόξα Πεύκων, ΠΚ Νεάπολης και Κεραυνό Ωραικάστρου που πανηγύρισαν την άνοδο τους σε υψηλότερες κατηγορίες. Και από τις τέσσερις ομάδες έχω να θυμάμαι μόνο καλές αναμνήσεις και χάρηκα πολύ που εκπλήρωσαν τους στόχους τους».

 

Γιώργος Κυπραίος