ΚΑΟΣ: Πατάει γερά στην έδρα του

324

Ο σχολιασμός του χθεσινού αγώνα του ΚΑΟΣ κόντρα στην Τριανδρια από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΚΑΟΣ να “πατάει” γερά στην έδρα του και να παίρνει από νωρίς ένα μικρό προβάδισμα 5 πόντων (7-2 στο 7’45”). Μετά το αρχικό ξάφνιασμα η Τριανδρία συνήλθε και προσπάθησε να κρατηθεί κοντά στο σκορ. Η διαφορά όμως συνέχισε να ανεβαίνει και έφτασε σταδιακά μέχρι και τους 11 πόντους (16-5 στο 4’45”). Οι αντίπαλοι όμως δεν κατέθεσαν τα όπλα και με έντονη επιθετική προσπάθεια κατάφεραν να μειώσουν λίγο την διαφορά και να κλείσουν το δεκάλεπτο στο -7 (24-17 υπέρ του ΚΑΟΣ).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΚΑΟΣ συνέχισε αμείωτα την προσπάθεια του και συνέχισε να είναι ασταμάτητος επιθετικά, αλλά και η Τριανδρία τα έδωσε όλα (κυριολεκτικά) και με σκληρή άμυνα και “ηρωικές” επιθέσεις κατάφερε να κρατηθεί κοντά στο σκορ. Η διαφορά κυμάνθηκε από 4 μέχρι 10 πόντους και το ημίχρονο έληξε τελικά 46-37 χάρι σε 4 γρήγορους πόντους που έβαλε η ομάδα μας στα τελευταία δευτερόλεπτα όπου οι δυνάμεις των αντιπάλων είχαν αρχίσει να τους εγκαταλείπουν.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Τριανδρία έκανε την ύστατη προσπάθεια να κρατηθεί στο παιχνίδι. Η διαφορά αρχικά μειώθηκε στους 5 (46-41 στο 8’30”) αλλά το τίμημα ήταν βαρύ. Όλοι σχεδόν οι αντίπαλοι παίκτες έδειχναν σημάδια κούρασης και εκνευρισμού, ενώ παίκτες κλειδιά είχαν φορτωθεί ήδη με πολλά φάουλ. Αντίθετα η ομάδα μας εκμεταλλευόμενη το σαφώς μεγαλύτερο βάθος της κράτησε με σωστό rotation αμείωτη την απόδοση και την ψυχραιμία της. Η διαφορά άρχισε να ανεβαίνει (53-43 στο 6’35”), και να ανεβαίνει (59-45 5’28”) και να ανεβαίνει (71-52 στο 2’01”), για να κλείσει τελικά στους 20, με 75-55. Ο αγώνας είχε ουσιαστικά τελειώσει, καθώς η αντίπαλη ομάδα δεν μπορούσε πλέον να κρατηθεί  στον ρυθμό του παιχνιδιού.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν απλά ένας μονόλογος του ΚΑΟΣ. Οι παίκτες της Τριανδρίας δεν σταμάτησαν να πιέζουν αλλά τους ήταν πλέον αδύνατο να συγκριθούν αγωνιστικά με την ομάδα μας. Δυστυχώς για αυτούς οι παίκτες μας έβαλαν στόχο να φτάσουν τους 100 πόντους, το οποίο φυσικά και κατάφεραν, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευτεί, φτάνοντας μέχρι και τους 37 πόντους (99-62 στο 1’43”), με το σκορ να κλείνει στο 102-68.

Το σκορ ίσως αδικεί λίγο την προσπάθεια των παικτών της Τριανδρίας που για ένα ημίχρονο τουλάχιστον υπήρξαν δυνατοί αντίπαλοι, αλλά σίγουρα αντικατοπτρίζει την σαφή υπεροχή του ΚΑΟΣ ο οποίος στην κατάμεστη έδρα του δεν είχε κανένα σκοπό να σταματήσει να προσφέρει θέαμα. Κάποια σκληρά ανούσια μαρκαρίσματα (ειδικά όταν ο αγώνας είχε κριθεί) της Τριανδρίας θα μπορούσαν να λείπουν βέβαια, όπως και μερικές από τις 9-10(!) τεχνικές ποινές που μοιράστηκαν απλόχερα στις δύο ομάδες.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα μας για ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, ευχαριστούμε πολύ τους φίλους του ΚΑΟΣ που για ακόμη μία φορά γέμισαν το ΕΑΚ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή όπου θα αντιμετωπίσουμε (πιστεύουμε με το ίδιο πάθος και σύνεση) πάλι εντός έδρας τα – πάντ