ΚΑΟΣ: «Επιτέλους λίγο ενδιαφέρον…»

435

Από την ιστοσελίδα του ΚΑΟΣ αναδημοσιεύουμε το κείμενο σχετικά με τον χθεσινό (15/02) αναβληθέντα αγώνα με τον Μακεδονικό Γέφυρας:

«Ο χθεσινός αγώνας θα έπρεπε να είναι διαφήμιση για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης καθώς αγωνίζονταν οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Β’ ΕΚΑΣΘ. Πληθώρα φιλάθλων και από τις 2 ομάδες είχαν ήδη γεμίσει το γήπεδο όταν ο διαιτητής αποφάσισε ορθώς ότι το γήπεδο ήταν σε άθλια κατάσταση και ο αγώνας δεν μπορούσε να ξεκινήσει.

Δικαιολογημένα η ομάδα της Γέφυρας έχει παράπονα αφού ήρθε από μακριά, έκανε έξοδα και όλα αυτά χωρίς λόγο τελικά.

Δικαιολογημένα και η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ μας πιέζει να εγκαταλείψουμε το γήπεδο και να παίξουμε σε άλλη έδρα το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Τους τελευταίους μήνες, τα μέλη της διοίκησης έχουμε δαπανήσει αμέτρητο χρόνο, κόπο και δικά μας χρήματα ώστε να κρατηθεί το γήπεδο σε κατάσταση που τουλάχιστον να έχει τα βασικά( ομοιόμορφο παρκέ για παράδειγμα). Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε ζωντανό το γήπεδο που μεγαλώσαμε, το γήπεδο που αγαπάμε, την έδρα μας. Ένα γήπεδο με ιστορία και που φιλοξενεί πολυάριθμους αγώνες και προπονήσεις ομάδων μπάσκετ.

Το να φύγουμε όπως έχουν κάνει ήδη και άλλες ομάδες είναι βέβαια η ευκολότερη λύση για την ΕΚΑΣΘ η οποία θέλει να διεξαχθούν οι αγώνες της, το πρόβλημα όμως που δημιουργείται από την απώλεια του κλειστού γυμναστηρίου είναι τεράστιο, για την ομάδα μας τουλάχιστον. Το να βρεθεί ένα γήπεδο για να γίνουν οι 5-6 αγώνες που έχουν απομείνει είναι το μόνο εύκολο. Πόσο δίκαιο θα είναι όμως να παίξει η ομάδα μας σχεδόν όλο το 2ο γύρο ουσιαστικά εκτός έδρας; Πόσο αξιόπιστο μπορεί να χαρακτηριστεί ένα πρωτάθλημα με τέτοια χαρακτηριστικά; Που θα προπονηθεί η αντρική ομάδα (δεν είναι μόνο οι αγώνες); Που θα προπονηθούν τα τμήματα υποδομής, το μέλλον και εγγύηση ότι αυτό που κάνουμε έχει αξία και νόημα;

Πότε επιτέλους κύριε Χαριτωνίδη, κυρία Γιαννακίδου, κύριε Ιωαννίδη, θα δείξετε λίγο ενδιαφέρον; Οι εργασίες συντήρησης που έχουν δρομολογηθεί όπως απαντάτε σε κάθε προσέγγισή μας σχετικά με το θέμα, ακούγονται εδώ και 3 χρόνια. Ήταν σίγουρο από την πλευρά σας ότι το γήπεδο θα είχε επισκευαστεί από το καλοκαίρι. Όταν τελικά ξεκολλήσουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, να εύχεστε να υπάρχει ακόμα γήπεδο για να επισκευάσετε!

Η κατάσταση είναι τραγική, μακάρι να υπήρχε λύση για το πρόβλημα αλλά το να εγκαταλείψουμε το γήπεδο σημαίνει αυτομάτως και λουκέτο για τον ΚΑΟΣ. Αν αυτό θέλετε να είναι το έργο σας που θα αφήσετε στη θητεία σας, κλείστε το γήπεδο και να επιστρέψουμε στις καφετέριες και στους υπολογιστές…».