ΚΑΟΣ: «Άνετη επικράτηση έναντι του αξιόμαχου Αστέρα»

608

Από την ιστοσελίδα του ΚΑΟΣ αναδημοσιεύουμε το κείμενο για τον αγώνα της Παρασκευής (14/12) με τον Αστέρα Σίνδου:

«Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε σε ρυθμούς δυνατού αγώνα καθώς ο Αστέρας κατάφερε να εκμεταλλευτεί την περιφέρεια του και να παραμείνει μια ανάσα από τον ΚΑΟΣ. Η ομάδα μας έτσι, παρόλο που κυριάρχησε στις ρακέτες έκλεισε το δεκάλεπτο με μόλις δύο πόντους διαφορά, 18-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΚΑΟΣ αποφάσισε να καθαρίσει τον αγώνα και πράγματι αυτό έγινε. Όπως και με τον Λαγκαδά στο προηγούμενο παιχνίδι έτσι και τώρα οι αντίπαλοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ομάδα μας σε πλήρη ισχύ και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο ελάχιστο. Προς τιμήν του βέβαια ο Αστέρας δεν σταμάτησε να προσπαθεί, και το μοναδικό καλάθι που πέτυχε σε αυτό το δεκάλεπτο ήταν ένα από τα πιο δύσκολα και όμορφα του αγώνα. Το ημίχρονο έκλεισε 43-18 και ο αγώνας ήταν οριστικά στα χέρια του ΚΑΟΣ.

Στη συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες παρουσίασαν κοινή εικόνα, παίζοντας όμορφα χωρίς όμως να αποφύγουν τα λάθη. Ο ΚΑΟΣ παρόλο που έριξε την απόδοση του δεν άφησε τους αντιπάλους του να γίνουν επικίνδυνοι και έτσι το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 59-34.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι δύο προπονητές έριξαν στην μάχη τα νιάτα των ομάδων τους και έτσι ο αγώνας έκλεισε σε πιο χαλαρό κλίμα στο 73-58 (δηλώθηκε 73-56).

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια τους, διπλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την συνέπεια της στα θετικά αποτελέσματα και ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας τίμησαν παρά το τσουχτερό κρύο του ΕΑΚ».