Καμαράκης: Σοβαροί σε όλη τη διάρκεια

481

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών και με πολύ καλή ψυχολογία συνεχίζεται η προετοιμασία των Ικάρων Σερρών ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με το Πέραμα. Οι κίτρινοι συνεχίζουν απτόητοι τη μάχη τους για τη κατάκτηση της τρίτης θέσης, γι’ αυτό και στόχος τους αποτελεί να πετύχουν το απόλυτο στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Ο προπονητής των Σερραίων Στάθης Καμαράκης μίλησε στο «Northbasket» για το ματς του Σαββάτου με τον Ερμή Περάματος. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πρόκειται για ακόμα μία αναμέτρηση με σημαντικές δυσκολίες. Εμείς με τη πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό δεν αρκεί για να φτάσουμε στη νίκη. Και αυτό γιατί καμία ομάδα δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί για να χάσει. Όλες ανεξαρτήτου δυναμικότητας, διεκδικούν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε για ακόμα μία αγωνιστική την έδρα μας και τους οπαδούς μας που θα γεμίσουν το γήπεδο».

 

Γιώργος Κυπραίος