Καμαράκης: Σοβαροί και συγκεντρωμένοι

373
floatright

Για ακόμα μία φορά τη φετινή περίοδο (τρίτη συγκεκριμένα), οι Ίκαροι Σερρών βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν τον ΟΦΗ. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι κίτρινοι έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και εδραιώθηκαν στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός της ομάδας Στάθης Καμαράκης, μίλησε στο «Northbasket» για την επικράτηση επί των κρητικών: «Τη Κυριακή πετύχαμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα αλλά και μέσα σε μία έδρα από όπου δεν έχουν περάσει πολλοί. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου οι οποίοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό. Τους αξίζουν πολλά μπράβο».

Επόμενος αντίπαλος των Σερραίων ο Πιερικός/Αρχέλαος με τον έμπειρο κόουτς να δηλώνει: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μας προέρχονται από μία σπουδαία νίκη επί του Πανελευσινιακού οπότε η ψυχολογία τους θα είναι στα ύψη. Πρέπει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ούτως ώστε να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο. Ελπίζουμε οι φίλαθλοι μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν γιατί τους χρειαζόμαστε».

 

Γιώργος Κυπραίος