Καμαράκης: Σημαντική νίκη

521

Μετά το πέρας των πρώτων πέντε αγωνιστικών, οι Ίκαροι Σερρών μοιράζονται μαζί με τον Απόλλωνα Πατρών τη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι κίτρινοι στο ματς του προηγούμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ Άργους, συνέχισαν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις με αποτέλεσμα να φτάσουν με χαρακτηριστική ευκολία στην επικράτηση.

Ο κόουτς των Ικάρων, Στάθης Καμαράκης με δηλώσεις του στο «Northbasket» αναφέρθηκε στο νέο θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του. Αναλυτικά: «Πήραμε μία ακόμα σημαντική εκτός έδρας νίκη που μας διατήρησε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα με όπλο τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα στο τρόπο παιχνιδιού της, επέβαλε το ρυθμό της και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο. Η εξέλιξη του παιχνιδιού, μου επέτρεψε να μοιράσω το χρόνο συμμετοχής, αλλά και να ξεκουράσω κάποια βασικά στελέχη».

Ο έμπειρος τεχνικός στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με το Λαύριο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί το Λαύριο διαθέτει μία πολύ ισχυρή ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς από σήμερα ξεκινάμε τη προετοιμασία μας για να είμαστε το Σάββατο ανταγωνιστικοί. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και ελπίζουμε ο φίλαθλος κόσμος των Σερρών να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο».

Απέκτησε Θεοδωράκο

Στο δυναμικό των Ικάρων Σερρών ανήκει τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Θεοδωράκος. Ο 23χρονος ύψους 1.98 φόργουορντ, το τελευταίο δεκαήμερο συμμετείχε στις προπονήσεις τον κίτρινων. Η τεχνική ηγεσία πείστηκε από τις ικανότητες του και αποφασίστηκε να αποκτηθεί. Ο Θεοδωράκος τη περσινή περίοδο αγωνίζονταν στον ΑΓΟΡ, με τον οποίο σε 30 αναμετρήσεις είχε 3.6 πόντους μέσο όρο, 36% στις βολές και 64% στα δίποντα.

 

Γιώργος Κυπραίος