Καμαράκης: Πολλά μπράβο στους παίκτες μου

625
floatright

Οι Ίκαροι Σερρών, μπορεί να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 μόνο τα τρία τελευταία χρόνια, αλλά τα τελευταία δύο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο, κατάφεραν να τερματίσουν στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να έχουν σημαντικές ελπίδες να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.

Το «Northbasket» επικοινώνησε με τον προπονητή των Ικάρων, Στάθη Καμαράκη ο οποίος αναφέρθηκε στη πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα του τη φετινή περίοδο: «Αυτό που καταφέραμε είναι μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο. Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μου που έφεραν εις πέρας ένα άθλο. Δεν θα τα είχαμε καταφέρει αν αυτά τα παιδιά εκτός από μεγάλοι παίκτες δεν ήταν και εκπληκτικοί χαρακτήρες. Με πολύ μικρότερο μπάτζετ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μπορέσαμε και τερματίσαμε τρίτοι. Όλη τη χρονιά ήμασταν συγκεντρωμένοι, συνειδητοποιημένοι και παρά τις αντίξοες συνθήκες, πετύχαμε το στόχο μας».

Στο σύλλογο των Σερρών από εδώ και πέρα θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή και να περιμένουν να μάθουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν τελικά την επόμενη σεζόν. Μόλις ξεκαθαρίσει αυτό σειρά αναμένεται να πάρουν τα θέματα του προπονητή αλλά και του ρόστερ της ομάδας.

 

Γιώργος Κυπραίος