Καμαράκης: Να πετύχουμε το απόλυτο

438

Η εξαιρετική πορεία των Ικάρων Σερρών συνεχίστηκε και το περασμένο Σάββατο, όπου ύστερα από μία μεγαλειώδη εμφάνιση, επικράτησαν μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου Πανελευσινιακού. Η νίκη αυτή εκτός από ότι τους ανέβασε τη ψυχολογία, τους εδραίωσε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας την οποία μοιράζονται μαζί με την ΑΕΚ.

Ο κόουτς των Σερραίων Στάθης Καμαράκης, με δηλώσεις του στο «Northbasket» αναφέρθηκε στη νίκη επί της ομάδας της Ελευσίνας: «Πήραμε μία τεράστιας σημασίας νίκη η οποία προήλθε ύστερα από μία πολύ καλή εμφάνιση. Οι τομείς όπου κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα ήταν η θέληση και το πάθος που επιδείξαμε αλλά και η συγκέντρωση που είχαμε σε όλη τη διάρκεια. Παίξαμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση κάτι που αποδεικνύεται από το ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες σκόραραν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια που κατέβαλαν».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχή γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή Λαγκαδά ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Στόχος μας είναι στα τρία ματς που απομένουν να πετύχουμε το απόλυτο για να είμαστε εμείς αυτή που θα καταλάβουν τη τρίτη θέση η οποία μπορεί να δώσει το εισιτήριο του ανόδου. Τώρα όσον αφορά το ματς του Σαββάτου με τον Ερμή, γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυσκολία του και ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια. Πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε μέσα στη πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Είμαι σίγουρος ότι για ακόμα μία φορά θα έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας, που θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο».

 

Γιώργος Κυπραίος