Καμαράκης: Να δώσουμε χαρά στο κόσμο μας

509

Από τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2, ένα από τα ματς που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα ήταν αυτό ανάμεσα στον Αρκαδικό με τους Ικάρους Σερρών. Οι κίτρινοι αν και χρειάστηκαν τη πεντάλεπτη παράταση, κατέκτησαν το ροζ φύλλο και παρέμειναν στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός των Ικάρων Στάθης Καμαράκης, μίλησε στο «Northbasket» για την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου: «Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου αφού είχαν διάθεση, υπομονή σε άμυνα και επίθεση, πάθος και τρομερή ενέργεια σε όλη τη διάρκεια. Τα παιδιά είχαν πεισμώσει από την εντός έδρας ήττα που είχαμε κάνει τη περασμένη αγωνιστική από τη Κηφισιά και δώσανε το καλύτερο τους εαυτό».

Οι Σερραίοι το προσεχές Σάββατο υποδέχονται τον Απόλλωνα Πατρών. Ένα ματς μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αφού με μία ενδεχόμενη νίκη τους μειώνουν τη διαφορά που υπάρχει από τη δεύτερη θέση. Ο κόουτς Καμαράκης ανέφερε για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Σαφέστατα πρόκειται για ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση. Θέλουμε στα πέντε ματς που έχουν απομείνει να έχουμε τη καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή για να «κλειδώσουμε» τη τρίτη θέση που μπορεί να αποδειχτεί προνομιούχα. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που θα κατακλείσει το γήπεδο για ακόμα μια φορά».

 

Γιώργος Κυπραίος