Καμαράκης: Είχαμε πάθος και συγκέντρωση

550

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο των Ικάρων Σερρών μετά την εκτός έδρας νίκη του περασμένου Σαββάτου επί του Ερμή Περάματος. Οι κίτρινοι προέρχονταν από πέντε διαδοχικές ήττες οι οποίες εκτός από το ότι τους είχαν απομακρύνει από τις πρώτες θέσεις, τους είχαν επηρεάσει σημαντικά στον ψυχολογικό τομέα. Κάτι που ευελπιστούν να αλλάξει μετά τη προχθεσινή επικράτηση και να πραγματοποιήσουν μία νέα αρχή από εδώ και πέρα.

Ο προπονητής των Ικάρων, Στάθης Καμαράκης μίλησε στο «Northbasket» για το ματς με το Πέραμα: «Πήραμε μία πολύ καλή νίκη η οποία ανεβάζει τη ψυχολογία μας. Αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πραγματοποιήσαμε μία εξαιρετική εμφάνιση, είχαμε πάθος, συγκέντρωση και στα 40’ και δικαίως κατακτήσαμε το ροζ φύλλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη προσπάθεια που κατέβαλαν παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε όλη τη προηγούμενη εβδομάδα».

Όσον αφορά το ματς που ακολουθεί με τον Πανερυθραϊκό ο Σερραίος προπονητής ανέφερε: «Ακολουθούν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια όπου θέλουμε να πετύχουμε το απόλυτο για να αναρριχηθούμε στις πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίες και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Ο Πανερυθραϊκός διαθέτει μία δυνατή ομάδα η οποία μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα αν δεν προσέξεις.

Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με «καθαρό» μυαλό σε όλη τη διάρκεια για να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο. Ευελπιστούμε το Σάββατο οι οπαδοί μας να βρεθούν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε».

 

Γιώργος Κυπραίος