Καμαράκης: Έχουμε αθλητικό εγωισμό και θα κερδίσουμε

498

Αποφασισμένοι να βάλουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί που έχουν δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα είναι στους Ικάρους Σερρών. Οι κίτρινοι τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μετράνε ισάριθμες ήττες και έχουν υποχωρήσει αισθητά στη βαθμολογία.

Το «Northbasket» επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Στάθη Καμαράκη ο οποίος αναφέρθηκε στη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών. Αναλυτικά: «Πραγματοποιήσαμε μία πάρα πολύ κακή εμφάνιση και σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν μπήκαμε στη διεκδίκηση της νίκης.

Οι αντίπαλοι μας επέβαλαν το ρυθμό τους, μας περιόρισαν και έφτασαν σε μία σχετικά εύκολη νίκη. Εμείς δεν μπορέσαμε ποτέ να βρούμε τις λύσεις να αντιδράσουμε. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το αφήσουμε στο παρελθόν και να μην μείνουμε εκεί, γιατί δεν έχουμε τα χρονικά περιθώρια».

Επόμενος αντίπαλος των Σερραίων ο Πανελευσινιακός ο οποίος απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε γι’ αυτό το ματς: «Είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Έχουμε δύσκολο έργο αλλά θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις. Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν θίξει τον εγωισμό των παικτών οι οποίοι θέλουν να βάλουν ένα τέλος στις συνεχείς ήττες και να αποδείξουν ότι ήταν μία κακή παρένθεση. Οι καλαθοσφαιριστές μου δεν έχουν συνηθίσει να χάνουν και με τον αθλητικό εγωισμό που τους διακατέχει, είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο θα αντιδράσουν κερδίζοντας το παιχνίδι. Με όπλο την έδρα μας και τον υπέροχο κόσμο μας θα τα καταφέρουμε».

 

Γιώργος Κυπραίος