Και ο Μαυροειδής στο καμπ της Καλύμνου (pics)

664

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται το 1ο Basketball Camp 2014 της Ε.Α. Καλύμνου με τα παιδιά που συμμετέχουν, να απολαμβάνουν κάθε στιγμή. Η δεύτερη μέρα του Camp περιλάμβανε προπόνηση από νωρίς και ακολούθησαν πολλές εκπλήξεις για τους νεαρούς αθλητές που λατρεύουν το μπάσκετ, κάτι το οποίο δείχνουν καθημερινά με την προσπάθεια τους. Μετά το τέλος του προγράμματος, εμφανίστηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο οι Δημήτρης Μαυροειδής και Νίκος Παππάς οι οποίοι αποθεώθηκαν από τα παιδιά.

Στη συνέχεια ξεκίνησε ο πρώτος διαγωνισμός όπου ο νικητής Παναγιώτης Κουκιαϊνης κέρδισε μια φανέλα του Παναθηναϊκού την οποία παρέλαβε από τα χέρια του Νίκου Παππά. Ο πρόεδρος της Ε.Α. Καλύμνου Γιάννης Καρδούλιας με τη σειρά του, θέλοντας να ευχαριστήσει τον γκαρντ του “τριφυλλιού” για την παρουσία του στο 1ο Basketball Camp της Ε.Α.ΚΑ. του έκανε δώρο τo φωτογραφικό λεύκωμα “Οι ομορφιές της Καλύμνου”.

Τη σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Μαυροειδής που έδωσε πολύ σημαντικές συμβουλές στα παιδιά κι έπειτα έπαιξε μαζί τους στο “διπλό”, με τους νεαρούς αθλητές να εκδηλώνουν την ικανοποίησή τους. Ο έμπειρος σέντερ έκρυβε και μία ακόμα έκπληξη καθώς στον επόμενο διαγωνισμό τον οποίο κέρδισε η Ευδοκία Νίννη έδωσε μια φανέλα του από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Όπως ήταν φυσικό τον Μαυροειδή περίμενε αρκετή… δουλειά αφού για πολύ ώρα δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά.

IMG_2481

IMG_2488

IMG_2523

IMG_2537

IMG_2614

IMG_2687

IMG_2697