Και ο Γιάννης Κούκος στο Northbasket Player Development-“Με κέρδισε η προσέγγιση των διοργανωτών”

1233

Ο Γιάννης Κούκος προστέθηκε στο προπονητικό τιμ του Northbasket Player Development και έτσι θα δώσει κανονικά το παρών στο καμπ που θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα (30/06).

Ο γνωστός τεχνικός αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν ν’ αποδεκτεί την πρόταση των διοργανωτών, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Η προσέγγιση των διοργανωτών ήταν αυτή μου με κέρδισε. Η διαφορετικότητα που προσφέρει το καμπ με έκαναν να θέλω να πάρω μέρος και να βοηθήσω και εγώ”.

Ο 35χρονος κόουτς στάθηκε στα οφέλη που θα έχει ο κάθε αθλητής/τρια που θα λάβει μέρος στο καμπ, επισημαίνοντας: “Τα παιδιά θα προπονηθούν σε κάποια συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα με σκοπό την -όσο δυνατόν- μεγαλύτερη βελτίωσή τους πάνω σε αυτά. Θα δουν σίγουρα διαφορετικά πράγματα από τα συνηθισμένα γιατι το καμπ εστιάζει καθαρά στην ατομική βελτίωση τους”.

Όσον αφορά το τι να περιμένουν τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο καμπ ο Γιάννης Κούκος υπογράμμισε: “Να περιμένουν ότι για μια περίοδο δύο εβδομάδων θα περνούν ένα κοπιαστικό απόγευμα μέσα στις τέσσερις γραμμές και να είναι σίγουρα ότι στο τέλος θα διαπιστώσουν, το καθένα ξεχωριστά, μια σημαντική πρόοδο”.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι το Northbasket Player Development μπορεί να γίνει θεσμός, τόνισε: “Ήδη το καμπ βρίσκεται στην 3η του χρονιά. Σκοπός, πρωτίστως των διοργανωτών και δευτερευόντως των προπονητών είναι η καθιέρωση του στο μυαλό των συμμετεχόντων σαν την βασική τους καλοκαιρινή ενασχόληση που θα τους δώσει όσα δεν κατάφεραν κατά την διάρκεια της χρονιάς”.

Who is who:

koukos

Γεννήθηκε στις 02/06/1979. Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και στο αθλητικό μάνατζμεντ. Σαν προπονητής εργάστηκε τα τελευταία 4 χρόνια στην γυναικεία ομάδα του Απόλλων Πτομελαίδας σαν πρώτος προπονητής με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων το 2012 στην Κύμη. Εργάστηκε παλιαότερα σε Ηρακλή, Πυλαία, Αρετσού, ΠΑΟΚ (γυναίκες) ΒΑΟ, Αργοναύτη, Κεραυνό Ωραιοκάστρου (άνδρες) ΜΕΝΤ (τμήματα υποδομής).