Και επίσημα στην Γ’ Εθνική ο ΚΑΟΣ

537

Μετά το ΠΚ Νεάπολης ο ΚΑΟΣ είναι η δεύτερη ομάδα που αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΚΑΣΘ και θα αγωνιστεί την νέα αγωνιστική περιόδο στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου αναφέρει: “Ακόμα μια χρονιά έφτασε στο τέλος της και αν προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανασκόπηση διαπιστώνουμε πόσο “μεγάλη” και γεμάτη ήταν.

Αυτά που μένουν όμως τελικά μετά την αλλαγή έδρας (Ιανουάριο), αλλαγή προπονητή (Φεβρουάριο), αμέτρητους τραυματισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια, είναι οι επιτυχίες και οι χαρές που μας προσφέρει αυτό το άθλημα και το γεγονός ότι παρόλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες είμαστε εδώ, ενωμένοι και συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Η χρονιά που τελείωσε έφερε στον ΚΑΟΣ τον πρώτο του τίτλο με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΚΑΣΘ και πριν από λίγες ημέρες ήρθε και η πρόσκληση για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία (λόγω άρνησης των πρώτων της βαθμολογίας).

Αν και η άμεση απάντηση ήταν αρνητική, η διάθεση και η πρόκληση για κάτι ανώτερο μας έκανε να το σκεφτούμε (μέσα σε ένα Σ/Κ) και να πάρουμε την απόφαση να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ την πρό(σ)κληση. Στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ λοιπόν ο ΚΑΟΣ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και καλούμε όλους τους Σταυρουπολίτες καθώς και τον νέο μας Δήμαρχο να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών, προπονητών και διοίκησης στην πορεία που χαράσσουμε.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα μέλη της ομάδας και κυρίως τους αθλητές μας οι οποίοι με μεγάλη καταπόνηση και με προσωπικές θυσίες κράτησαν τον ΚΑΟΣ σε αξιόμαχη κατάσταση σε όλες τις κρίσιμες στιγμές καθώς και τον νέο προπονητή Σπύρο Τσακίρη ο οποίος ανέλαβε να συνεχίσει το δύσκολο έργο του προπονητή και είχε απόλυτη επιτυχία.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα μέλη του ΚΑΟΣ τα οποία αν και αποχώρησαν πριν τη λήξη της περιόδου, η συμβολή τους ήταν καθοριστική και πραγματικά αν έλειπαν από την ομάδα δεν θα φτάναμε ποτέ στην επιτυχία. Πρώτο απ’ όλους τον Κώστα Γραμματόγλου του οποίου η 5ετής προσφορά έφερε τον ΚΑΟΣ στη θέση να διεκδικεί διακρίσεις και του αξίζουν όλα τα εύσημα για τη δουλειά που έχει κάνει τόσα χρονιά στο αντρικό τμήμα της ομάδας, και στη συνέχεια τους αθλητές Καραγεωργίου Κώστα, Βλάχο Φώτη και Τζουμάνη Αποστόλη οι οποίοι αδυνατούσαν για διάφορους λόγους να συνεχίσουν, πρόσφεραν όμως τις υπηρεσίες τους οι οποίες στα σημεία που χρειάστηκαν ήταν καθοριστικές για τη συνέχεια της πορείας.

Και μια έκκληση προς τους αρμόδιους φορείς. Ο αθλητισμός αργοπεθαίνει και όσοι είναι στις θέσεις ευθύνης πρέπει να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες. Χαλκηδόνα και Γέφυρα κέρδισαν επάξια το άλλοτε “όνειρο” της ανόδου και το απαρνούνται διότι η πολιτική της κρίσης ισοπεδώνει κάθε προσπάθεια. Δεν χρειάζονται χρήματα πάντα για να γίνει κάτι καλό, λίγη καλή θέληση από “ψηλά” και εμείς από “χαμηλά” θα ανταποδώσουμε.

Καλή συνέχεια σε όλους”.