Κέκελης: Να δώσουμε χαρά στο κόσμο μας

602

Σε μία πολύ κρίσιμη εβδομάδα βρίσκεται ο Ερμής Λαγκαδά που το Σάββατο υποδέχεται την ΑΕΚ. Το ματς έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού αφού με μία ενδεχόμενη νίκη αποσπούνται ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο πλέι μέικερ των πράσινων Σπύρος Κέκελης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί: «Πρόκειται για ένα μεγάλο μάτς κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο που παρά τα προβλήματά του είναι μέσα στη διεκδίκηση της 3ης θέσης. Σε αντίθεση με εμάς που ο κύριος στόχος είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξασφάλιση της σωτηρίας. Στο πρώτο παιχνίδι στη Ζωφριά, βρήκαμε την ΑΕΚ σε φουλ φόρμα και ηττηθήκαμε με κατεβασμένα τα χέρια. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και φυσικά υπάρχει και ο παράγοντας έδρα που ειδικά για τον Ερμή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο. Ελπίζω ότι θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας αλλά και σε όλη τη διοίκηση του Λαγκαδά, που όμοια της δύσκολα συναντάς στο χώρο του μπάσκετ».

Στα υπόλοιπα νέα από χθες τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσία ο Νίκος Γκαμούρας ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.