Κάτοικος Συκεών η Τία Γκιμπς (vid.)

316

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τον νεοφώτιστο Παναθλητικό Συκεών που απέκτησε την Αμερικανίδα Τία Γκιμπς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει: “Η μπασκετική οικογένεια του Παναθλητικού Συκεών με καμάρι και σε κλίμα ενθουσιασμού καλωσορίζει το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, Tia Gibbs.

Η εικοσιτετράχρονη γκαρντ (1.76) θα φορέσει τη φανέλα του Παναθλητικού μετά από αξιοσημείωτη θητεία  στο Κολλεγιακό Πρωτάθλημα με το πανεπιστήμιο του Louisville Kentucky. Αξίζει εδώ ν’ αναφερθεί ότι ως τελειόφοιτη εμφανίστηκε σε 36 παιχνίδια με μέσο όρο 8.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 52.2% στα δίποντα, 37.9% στα τρίποντα, 81.3% στις βολές , 48 κλεψίματα και 22  ασσίστ.

Αδιαπραγμάτευτα πρόκειται για μια παίχτρια που ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι, δρα ως καταλύτης στην κυκλοφορία της μπάλας σε κρίσιμες φάσεις και η δύναμή της να σουτάρει και να σκοράρει από απόσταση είναι αδιαμφισβήτητη. Το ντεμπούτο της με τη φανέλα του Παναθλητικού  σε φιλικό παιχνίδι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και επιβεβαίωσε τον ηγετικό της ρόλο. Αν λοιπόν συνεχίσει με παρόμοιες – και γιατί όχι ανώτερες – εμφανίσεις τότε οι παράγοντες του Παναθλητικού με σιγουριά κι αισιοδοξία είναι σε θέση να ευαγγελίζονται πρωταγωνιστική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ενσωμάτωση της μαχητικής αυτής παίχτριας έρχεται να προσδώσει ακόμη περισσότερο σθένος, ενέργεια κι ώθηση στην ομάδα του Σίμου Συρόπουλου. Η προσθήκη της Tia Gibbs θα κοσμήσει τα σαλόνια της Α1 και θ’ αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο στο ήδη ισχυρό οικοδόμημα που έχει κτίσει ο πολύπειρος προπονητής αλλά και το τεχνικό team της ομάδας.

Από πλευράς μας καλωσορίζουμε τη  νέα μας παίχτρια και της ευχόμαστε να έχει μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο”.