Κάντε το iPhone φορητό ατομικό κινηματογράφο

627

Όχι και πολύ καιρό πριν, φαινόταν ότι ένας προβολέας μπορεί να γίνει ένα τυποποιημένο χαρακτηριστικό γνώρισμα για smartphones, όπως το GPS ή η φωτογραφική μηχανή. Οι LG και ηSamsung έχουν ήδη κυκλοφορήσει συσκευές εξοπλισμένες με προβολέα, αλλά πολλοί κατασκευαστές – συμπεριλαμβανομένου της  Apple – δεν έχουν ακολουθήσει αυτή την οδό μέχρι τώρα. Σε περίπτωση όμως που χρειάζεστε έναν προβολέα στο iPhone σας, αυτό είναι πλέον δυνατό μέσω ενός ειδικού εξαρτήματος, όπως ο Pocket Projector για το iPhone 4 από την Texas Instruments και Brookstone.

Ο προβολέας τσέπης είναι βασικά μία θήκη  iPhone 4/4S με μπαταρία, η οποία είναι εξοπλισμένη με έναν  DLP Pico ΤΙ προτζέκτορα. Προσφέροντας 640×360-pixel εγγενής ανάλυσης, ο Pocket Projector εμφανίζει μια εικόνα με διαγώνιο 50 ιντσών, από απόσταση 2,4 μέτρων. Διαθέτει μία λάμπα LED 15-lumen και ένα ηχείο 0.5-Watt που βρίσκεται στο πίσω μέρος της θήκης. Όταν το iPhone τοποθετείται σε αυτή, ο φακός προβολής βρίσκεται κοντά στο βύσμα ήχου των 3.5mm. Έχει δική του πηγή ενέργειας υπό τη μορφή  μπαταρίας 2.100 mAh, η οποία φορτίζει μέσω ενός καλωδίου USB και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εφεδρική μπαταρία για το iPhone σας.

Το εξάρτημα λειτουργεί με οποιαδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει dock-connector video out. Το Pocket Projector είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από την ιστοσελίδα Brookstone, όπου και μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

Κάντε το iPhone φορητό ατομικό κινηματογράφο