Ιπποκράτης: “Το ότι είμαστε μία επαρχιακή ομάδα δεν μας κάνει άσχετους”

290

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιπποκράτη Κω με ανάρτησή της στο facebook έδωσε την απάντησή της στα όσα ισχυρίστηκε ο Αθηναϊκός. Αναλυτικά αναφέρεται:

“Αγαπητοί κύριοι/ες,

Αν και η πολιτική της ομάδας δεν είναι να απαντάει και να ασχολείται με άστοχες και κακόβουλες επιστολές, μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν αφήνουμε κανέναν να γκρεμίσει ότι χτίζεται σε καθημερινή βάση εντός και εκτός γηπέδου με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπει κανείς μία ομάδα εγνωσμένης αξίας και με τέτοια ιστορία, όπως ο Αθηναϊκός, να ψάχνει εξιλαστήρια θύματα για να δικαιολογήσει ένα κακό αποτέλεσμα. Να ασχολείται με τη διαιτησία και κυρίως να αφήνει αιχμές για τη σχέση της ομάδας μας με τη διαιτησία. Ντροπή, κύριοι όσο “μεγάλοι’ και αν είστε, δεν μπορείτε και δεν έχετε το δικαίωμα να μειώνετε την προσπάθεια και την μέχρι τώρα πορεία μας. Ποιος σας είπε ότι τα παιχνίδια κερδίζονται με τη διαιτησία; Από τη λίγη εμπειρία μας, ξέρουμε και αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή ότι η σκληρή δουλειά, το πάθος, η ψυχή, η αγάπη γι’ αυτό που αποκαλούμε μπάσκετ είναι αυτά που φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ας αφήσετε λίγο το δέντρο και να κοιτάξετε το δάσος. Εκεί είναι η ουσία. Πολύ κακό για το τίποτα.

Το ότι είμαστε μία επαρχιακή ομάδα αυτό δεν μας κάνει υποδυέστερους και άσχετους. Γνωρίζουμε κύριοι από μπάσκετ και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξουμε μπάσκετ και αν καταφέρουμε κάτι θα είναι μόνο γιατί το αξίζουμε.. Μπορεί να είμαστε νεοφώτιστη ομάδα, αλλά έχουμε δείξει απόλυτο σεβασμό σε όλες τις ομάδες, με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωπες. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ: μία διαχρονική αξία του αθλητισμού, την οποία μάλλον έχετε ξεχάσει..

Όσον αφορά τα 9 λεπτά του βίντεο που δεν υπάρχουν, δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος. Άλλωστε, αν ανατρέξει κανείς σε αυτά τα 9 λεπτά θα διαπιστώσει ότι κάθε άλλο παρά αδικημένη ήταν η ομάδα του Αθηναϊκού, αφού:

– οι διαιτητές σφύριξαν 7 φάουλ κατά του Ιπποκράτη και 4 κατά του Αθηναϊκού – Ο Ιπποκράτης εκτέλεσε 2 βολές ενώ ο Αθηναϊκός 4.

– Η βασική μας πλειμέκερ Χελιώτη Ξένια αποβλήθηκε με 5 φάουλ έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, η δε Ισκιόγλου Ελίνα, βασική μας σέντερ, λόγω φάουλ έπαιξε μόλις 23 λεπτά – και 2 λεπτά πριν το τέλος αποβλήθηκε με 5 φάουλ. ενώ για την ομάδα του Αθηναϊκού: – Γκίβενς και Παπαμιχαήλ είχαν από 4 φάουλ για 14 λεπτά, κι όμως παρέμειναν στο παρκέ μέχρι το τέλος.

Τί θέλαμε λοιπόν να κρύψουμε; Ας αφήσουμε τις αιχμές και τα υπονοούμενα και ας συμβάλουμε όλοι στην αθλητική παιδεία. Ποιότητα εντός και εκτός γηπέδου.

Με Σεβασμό προς στο Γυναικείο Μπάσκετ

Η Διοικούσα Επιτροπή Α.Σ Ιπποκράτης Kos Hotel”.