ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης – ΗΟΟΡ ένωσαν τις δυνάμεις τους

758

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης εγκαινίασε τη συνεργασία του με τον Αθλητικό Όμιλο Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ με στόχο τη διασύνδεση του αθλητισμού και της εκπαίδευσης!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διαθέτοντας τεχνογνωσία και πείρα στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, αποτελεί Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας. Αυτό γιατί δεν διασφαλίζει απλά τη διασύνδεση των σπουδαστών του μόνο με την αγορά εργασίας, αλλά «υπογράφει» και την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.

Ο Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2010 από τον διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Γιώργο Μασλαρινό. Από την πρώτη μέρα του διέθετε διακεκριμένο προπονητικό team και φρόντισε να συνεργαστεί με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες. Η λογική αυτή είχε σαν αποτέλεσμα τη σωστή μετάδοση της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, του ομαδικού πνεύματος, της αυτοπειθαρχίας και της εργασιακής ηθικής. Ένας συνδυασμός που έφερε την πρόοδό της στο πέρας των ετών όπως αυτό αποδείχθηκε με τη συνεργασία της με τη FIBA στα πλαίσια των τουρνουά 3Χ3 που πλέον έχει γίνει και Ολυμπιακό Άθλημα.

Η συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των συμμαχιών που έχει συνάψει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης με κορυφαίους φορείς και οργανισμούς!