Ιατρική εξέταση για παίδες, εφήβους και άνδρες του Μαντουλίδη-Οκτώ νέες προσθήκες παικτών στα αγωνιστικά τμήματα

302

 

Στην καθιερωμένη ιατρική εξέταση υποβλήθηκαν πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου οι παίδες, έφηβοι και άνδρες της ομάδας του ΜΑΣ Ευάγγελος Μαντουλίδη.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στον ιατρό-καρδιολόγο Παύλο Κ. Παπαδόπουλο (Μητροπόλεως 28 -τηλ. 2310223022) για την ευγενική του προσφορά να εξετάσει τους παίκτες.

 

Ακόμη ανακοινώνεται η απόκτηση οκτώ νέων παικτών στα αγωνιστικά τμήματα. Στο ρόστερ της παιδικής ομάδας προστέθηκαν ο Κατσιμαγκλής Δημήτριος, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ζέφυρο και ο Μαξιμιάδης Ιωάννης, που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Οι έφηβοι Χασάπης Στυλιανός (Αρης) και Σανιώτης Βασίλης (ΠΑΟΚ) θα βοηθήσουν στην προσπάθεια της ομάδας για διάκριση και θα συμμετέχουν και στην ανδρική ομάδα.

 

Τέλος, στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων που έχει θέσει το ανδρικό τμήμα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (συμμετέχει στον 5ο όμιλο), θα συνεισφέρουν φέτος οι Βούλγαρης Σωκράτης (ΑΕΕ Τούμπας), Παουλεάνου Πάρις (ΦΟ Αριδαίας), Αλευρίδης Ιωάννης (Αετοί Βέροιας) και Γκουτίδης Δημήτρης (Ελπίδα Αμπελόκηπων).

 

Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας τους καλωσορίζει στην οικογένεια του Μαντουλίδη και εύχεται σε όλους τους παίκτες μια καλή χρονιά με υγεία, ήθος, επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.