Θ. Πάππας: «Στόχος της ΑΕΝ Κρήνης μια καλή πορεία»

518

Η νέα ιστοσελίδα της ΑΕΝ Κρήνης (krinibc.gr) ανοίγει την αυλαία των συνεντεύξεων και φιλοξενεί τον πρόεδρο της ομάδας, Θωμά Πάππα.

Καλησπέρα πρόεδρε. Έχουμε την τιμή να μας δώσετε την πρώτη συνέντευξη στη νέα ιστοσελίδα της ομάδας μας. Πως προέκυψε αυτή η κίνηση; Πείτε μας λίγα λόγια για τη νέα ιστοσελίδα.

Ένα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές που δημιούργησαν την ιστοσελίδα και κυρίως τον Χρήστο Χαβουνά που επιμελήθηκε και δούλεψε άπειρες ώρες για να τη φτάσει σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Η ιδέα προέκυψε για να μπορούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να έχουν ένα ποιο ευχάριστο και οργανωμένο περιβάλλον για να ενημερώνονται καλύτερα για την ομάδα μας και την κατηγορία γενικότερα.

Η χρονιά άρχισε καλά για την ομάδα μας, πως βλέπετε τη συνέχεια φέτος;

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για τελικούς στόχους, αλλά ο βασικός στόχος είναι μια καλή πορεία χωρίς τραυματισμούς, με πολύ υγεία και να αποφύγουμε τα περσινά λάθη, που μας είχαν φέρει ένα βήμα από τον υποβιβασμό.

Ποια είναι τα ποιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στην κατηγορία;

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα γήπεδα είναι πάρα πολλά, με κύριο χαρακτηριστικό να είναι ότι στα περισσότερα δεν υπάρχει θέρμανση, χρονόμετρο και κυρίως δεν υπάρχει γιατρός για να βοηθήσει σε περίπτωση που συμβεί κάτι κακό, όπως για παράδειγμα το δύσκολο περιστατικό που είχαμε στον αγώνα με τον Αστέρα Πλαγιαρίου, που τραυματίστηκε στον αυχένα ο αθλητής μας Κώστας Καραχάλιος, αλλά ευτυχώς που είχαμε προβλέψει για όλους τους εντός έδρας αγώνες μας να έχουμε την πλήρη ιατρική περίθαλψη από τον Ερυθρό Σταυρό και το συμβάν είχε αίσια κατάληξη. Τέλος να εκλείψουν γήπεδα τύπου Κλεάνθους που είναι επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Επόμενος αγώνας με την ομάδα της Βεργίνας, πως τον βλέπετε;

Ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι. Κάθε αγώνα πρέπει να τον βλέπουμε το ίδιο σοβαρά. Πάντα στόχος μας είναι η νίκη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη, καλή συνέχεια στην ομάδα μας.

Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια στην ιστοσελίδα μας και την ομάδα.