Ενισχύει τη περιφέρεια με Παρίση η Α.Ε. Κρήνης

328

Μετά τον Αργύρη Τσιγκόπουλο η Α.Ε. Κρήνης ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο και στην περιφερεια καθώς προχώρησε στην απόκτηση και του Γιώργου Παρίση.

Ο έμπειρος γκαρντ που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περσινή περίοδο με την ομάδα της Ευκαρπίας φτάνοντας μάλιστα μέχρι και την άνοδο στην Α’ ΕΚΑΣΘ αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ ισχυρό δίδυμο με τον Τσιγκόπουλο στη γραμμή κρούσης της Κρήνης. Να σημειωθεί ότι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα δώσουν κανονικά το παρών στην αυριανή (21/08, 20:00) πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κρήνης.

Αναλυτικά ο Στέλιος Ζελενίτσας θα έχει στη διάθεσή του τους: Κώστα Βασιλειάδη ,Κώστα Μυλωνάκη, Δημήτρη Μανιάτη, Δημήτρη Ρέμπελο, Γιώργο Παρίση, Χρήστο Κουκουρέλης, Σεραφείμ Αγγελίδη, Άκη Παππά, Κώστα Καραχάλιο, Κώστα Τρουμπούνη, Μάρκο Τρουμπούνη, Ηλία Κυριζόπουλο, Κώστα Κοσμά, Κώστα Εκιζόγλου, Αργύρη Τσιγκόπουλο, Άγγελο Κουτό, Βασίλειο Φραντζή και Ανδρέα Ποστόλ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κρήνης κ. Παππάς μετέφερε τις ευχές του για μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΘ.

Χατζηκωνσταντίνου Λεωνίδας