Θέαμα, οργάνωση και παρουσίες

540

Πολλά είναι τα παραλειπόμενα από την πρώτη μέρα του φάιναλ φορ Εφήβων της Θεσσαλονίκης. 

 

Στην κερκίδα βρέθηκε η πλειοψηφία της οικογένειας της “μπασκετομάνας”. Μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος μαζί τον γιο του, Χάρη, ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Τέλης Ζούρνατζίδης.

 

Από την πλευρά του Άρη τη διοίκηση εκπροσώπησε ο Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ βρέθηκαν στο γήπεδο όλοι οι προπονητές των τμήματων υποδομής. Οι Αντρέας Κεσαπίδης, Γιώργος Κυριαζής και Γιώργος Ξανθόπουλος. Μάλιστα στο γήπεδο βρέθηκε και ο Χρήστος Ταπούτος.

 

Από κει και πέρα διάφοροι ήταν οι προπονητές που βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Ευόσμου. Μεταξύ άλλων ήταν εκεί ο Δημήτρης Κυριακούς, Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, ο Δημήτρης Γαλάνης, ο Γιώργος Προεστός, o Nίκος Κεραμέας… (Να μας συγχωρείται αν ξεχνάμε κάποιον).

 

Μοναδική παρασπονδία ήταν τα υβριστικά συνθήματα ου ακουγόντουσαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Παρόλαυτα όμως οι άνθρωποι της ΕΚΑΣΘ, αξίζουν συγχαρητήρια για την διοργάνωση, καθώς πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι άνθρωποι της Ένωσης τρέχαν για να είναι όλα στην εντέλεια. Ακόμα και για τους δημοσιογράφους.