Η GBA στη ΔΕΘ (pics)

646

Εκατοντάδες αυτόγραφα αλλά και δώρα μοίρασαν στα μικρά παιδιά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Κώστας Χαραλαμπίδης χθες το βράδυ (09/09), στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της έναρξης του δεύτερου έτους της Greek Basketball Academy.

Οι τρεις διεθνείς αθλητές έγιναν αντικείμενο θαυμασμού και θερμών εκδηλώσεων από τα εκατοντάδες παιδιά που πέρασαν από τον χώρο της GBA. Παπαδόπουλος, Χατζηβρέττας και Χαραλαμπίδης έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά, συμμετείχαν σε διαγωνισμούς μαζί τους και στο τέλος της εκδήλωσης προσέφεραν δώρα στους νικητές που δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματα τους.

Οι μικροί και μεγαλύτεροι φίλοι του μπάσκετ που συνάντησαν τους τρεις διεθνείς αστέρες συζήτησαν και θέλησαν να ενημερωθούν σχετικά με την Ακαδημία που μέσα στην επόμενη εβδομάδα «εγκαινιάζει» το δεύτερο έτος της λειτουργίας της. Η Ακαδημία θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της ΜΕΝΤ, της Τριανδρίας και του Ευόσμου όπου θα συνεργαστεί με τον Αίαντα, έχοντας αναλάβει την οργάνωση των ακαδημιών της ομάδας της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Για πληροφορίες και εγγραφές τηλ. σταθερό: 2310 309939, τηλ. κινητό: 6981 047055, email: info@gbacademy.gr.

*Η GBA φιλοξενήθηκε από την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών Sport 2000 που έχει διαμορφώσει τον δικό της χώρο στη ΔΕΘ.

GBA1

GBA4

GBA2