Η τελετή λήξης των ακαδημιών της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου.

340

Την Παρασκευή 15/6 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή λήξης των ακαδημιών Μπάσκετ της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου.
Το πρόγραμμα της τελετής περιελάμβανε διαγωνιστικά παιχνίδια για όλα τα τμήματα. Βραβεύτηκαν οι νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών, οι συνεπέστεροι για τη χρονιά που πέρασε σε όλα τα τμήματα, καθώς και τα τμήματα Προπαίδων και Μίνι Κοριτσιών για τις επιτυχίες στα τουρνουά που συμμετείχαν ( αήττητα και τα δύο τμήματα). Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης αναφέρθηκε στη συστηματική δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου και παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, λόγω τις οικονομικής ύφεσης, το νέο Δ.Σ. θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει, με την εθελοντική προσφορά των μελών του.
Το παρόν στην εδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιχείρησης κ. Σωκράτης Φάμελος, η Αντιπρόεδρος  κα Κούλα Γιαννακίδου, ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Ν. Ρυσίου κ. Χρήστος Θωμάρεϊς, και τα μέλη της Δημ. Κοινότητας Γιώτα Δαμιανού  και Εύη Ιωαννίδου, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές. Σ’ όλα τα παιδιά των ακαδημιών δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα πραγματοποιήσει Basketball Camp στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ρυσίου για τη βελτίωση της τεχνικής και των μυστικών του Μπάσκετ, σε δύο περιόδους ( 18-22/6 & 25-29/6), κατά τις ώρες 09:00-14:00. Πληροφορίες στο τηλ.: 6972718323.