Η συνέντευξη Τύπου του 19o All Star Game ΟΠΑΠ

655

Παραδοσιακά, η συνέντευξη Τύπου για το εκάστοτε All Star Game ΟΠΑΠ είναι εκείνη που ξεκινά και επισήμως την αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση. Αυτή της 19ης έκδοσης του θεσμού, έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Divani Caravel, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη να λέει «ευχαριστούμε όσους τιμήσατε με την παρουσία σας τη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Το 19ο All Star Game OΠΑΠ θα διεξαχθεί στον Πύργο Ηλείας, με την υποστήριξη της ΟΠΑΠ» και χορηγούς τους Champion, Molten, Lux, Sixth και ΕΡΤ –η δημόσια τηλεόραση είναι χορηγός επικοινωνίας.

Ο κ. Οικονομίδης είπε πως «ξέρετε πολύ καλά ότι τα τελευταία εννέα χρόνια τα All Star γίνονται στην επαρχία και ο λόγος είναι διττός. Αφενός διότι η επαρχία είναι η πηγή του αθλητισμού, ο κόσμος διψά για τον αθλητισμό, διψά να δει τους αθλητές που παρακολουθεί από την τηλεόραση, Αφετέρου, επιλέγουμε την περιφέρεια για να δώσουμε το ερέθισμα στις πόλεις που επισκεπτόμαστε να δημιουργήσουν ομάδες μπάσκετ. Καταλαβαίνετε και γράφετε και εσείς ότι είναι ανάγκη να γίνει αποκέντρωση, να συμπεριληφθούν όλα τα διαμερίσματα της χώρας στο πρωτάθλημα. Πρωτάθλημα με δυο πόλεις και δυο γειτονιές δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον. Αυτός είναι ο πνεύμονας του αθλητισμού που θα μας δώσει νέους αθλητές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς της Ηλείας που με πολύ αγάπη αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια και φυσικά την ΟΠΑΠ που πάντα είναι κοντά μας και προσπαθεί –στο μέτρο του δυνατού- να συνδράμει. Θέλω να ευχηθώ αυτό το All Star Game να είναι η αφετηρία για κάτι καλύτερο σε ό,τι αφορά το ελληνικό μπάσκετ».

 

 

Μάκης Παρασκευόπουλος

Δήμαρχος Πύργου

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχθήκαμε την τιμητική πρόταση του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ για να διοργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε αυτήν την μεγάλη γιορτή. Είναι χαρά και τιμή μας, για τους εύλογους λόγους. Γιατί αγαπάμε το μπάσκετ και το να δρούμε στο πλαίσιο του αθλητικού τουρισμού. Θεωρήσαμε επίσης, χρέος μας να ανοίξουμε παράθυρο ελπίδας και αισιοδοξίας, στο γκρίζο τοπίο που μας βαραίνει. Θέλουμε επίσης, να υπενθυμίσουμε προς κάθε κατεύθυνση την ύπαρξη μας και να ζητήσουμε από την Πολιτεία να τηρήσει τις δεσμεύσεις που είχε κάνει πριν 3 χρόνια, προς τον πολύπαθο και κατεστραμμένο τόπο μας. Ευχαριστώ όσους σκέφτηκαν να διοργανώσουν αυτήν την γιορτή στον Πύργο, τον συμπατριώτη μας, Γιώργο Βασιλακόπουλο και όλους τους χορηγούς και συντελεστές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποκριθούμε».

 

Γιώργος Παυλίδης

Πρόεδρος ΠΣΑΚ

«Εύχομαι να χαρείτε το σαββατοκύριακο και όλοι όσοι έλθετε στο γήπεδο και όσοι το παρακολουθήσετε. Με σιγουριά εμείς θα το χαρούμε, γιατί μας αρέσει να βλέπουμε τις κερκίδες όπως είναι στο All Star Game. Μακάρι να ήταν έτσι και όλα τα ματς στην Α1. Γίνεται με πολύ μεράκι η όλη δουλειά και από πίσω κρύβεται ομάδα που δουλεύει σκληρά και στον ΕΣΑΚΕ και ελπίζω και σε εμάς».

 

Θεόδωρος Μπολάτογλου

Γενικός Γραμματέας ΣΕΠΚ

 

«Στις ημέρες μας το μπάσκετ δεν έχει γλιτώσει τη δική του κρίση. Και είναι ευθύνη όλων των φορέων η αναβάθμιση του αθλήματος, έστω και με την έννοια του προϊόντος. Με τον τρόπο που οι φορείς προβάλουν το άθλημα. Η αναβάθμιση είναι ταυτόσημη με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και τους τηλεοπτικούς δέκτες. Το All Star Game δίνει την ευκαιρία στον κόσμο, να δει τους καλύτερους παίκτες, οι οποίοι για ένα παιχνίδι έχουν μοναδικό σκοπό το θέαμα και τη διασκέδαση. Συγχαρητήρια και για την αποκέντρωση. Ο θεσμός επιστρέφει στην περιοχή που έγινε με μεγάλη επιτυχία, πριν 3 χρόνια. Ο κόσμος της Ηλείας έχει αποδείξει την αγάπη του για το μπάσκετ και φέτος θα το δείξουν και πάλι. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς».

 

 

Γιώργος Κούζας

Πρόεδρος ΟΣΕΚΚ

«Είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε με αθλητές από όλη την ομάδα. Θα παρουσιαστούμε με συνολικά 24 παίκτες και εξυπακούεται πως και για εμάς αυτό το σαββατοκύριακο έχει εορταστικό χαρακτήρα. Εχουμε δυσκολίες, όπως τα θέματα των μετακινήσεων. Παρ’ όλα αυτά, με την πολύ καλή συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ, θα ταξιδέψουμε από την Πέμπτη και θα προσφέρουμε το δικό μας θέαμα στη γιορτή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και εμείς τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, όπως και όλους όσους συμβάλουν για ένα όμορφο διήμερο στον Πύργο».

 

Σωτήρης Σπανίδης

Γενικός διευθυντής τμήματος μάρκετινγκ ΟΠΑΠ

«Χαιρόμαστε που για μια ακόμη φορά είμαστε χορηγοί στο μπάσκετ. Σκοπός είναι σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ να αποδείξουμε το πρότυπο συνεργασίας για αυτή τη γιορτή και ότι είμαστε σε όλα τα αθλήματα κοντά, όσον το δυνατόν μπορούμε και ειδικά στην περιφέρεια».