Η συμπληρωματική προκήρυξη του πρωταθλήματος νέων

201

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση των άρθρων 1 και 5 της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΝΕΩΝ  αγωνιστικής περιόδου 2020/2021 ως εξής:

ΑΡΘΡΟ  5:  ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α’  ΦΑΣΗ

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή θα χωρισθούν  γεωγραφικά σε ένα (1) όμιλο των (7) επτά ομάδων και (3) ομίλους των (8) οχτώ ομάδων και θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) γύρους (μέσα-έξω) κατόπιν κλήρωσης με κλειδάριθμο των δέκα (10) ομάδων.

Β’ ΦΑΣΗ

ΒΑ. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 των 1ου και 2ου ομίλου της Α΄ φάσης, θα σχηματίσουν τον Α΄ όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνίστηκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων.

ΒΒ. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 των 3ου και 4ου ομίλου της Α΄ φάσης, θα σχηματίσουν τον Β΄ όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνίστηκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις των ομίλων Α και Β θα αγωνιστούν σε (2) δύο αγώνες (εντός-εκτός) με το εξής πρόγραμμα:

Α1-Β4

Α2-Β3

Α3-Β2

Α4-Β1

Γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα θα είναι η ομάδα που κατέλαβε την χαμηλότερη θέση.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), θα αγωνιστούν με σύστημα πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση.

Δεν θα αγωνιστούν  μεταξύ τους, την δεύτερη αγωνιστική, οι νικητές της πρώτης αγωνιστικής. Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής Νέων  της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ. 2020/2021