Η συγκινητική επιστολή του Ιτούδη στον Γκάλη

823

Ο Δημήτρης Ιτούδης κοινοποίησε μια συγκινητική επιστολή προς τον Νίκο Γκάλη, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, με αφορμή την είσοδό του στο Hall of Fame κάνοντας λόγο για τη συνάντησή τους 25 χρόνια πριν.

Η επιστολή:

Αγαπητέ Νικ, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε.

Η παγκόσμια αναγώρισή σου, ώς αποτέλεσμα του ήθους και της σκληρής δουλειάς σου, αποτελεί για όλους μας οδηγό στην επαγγελματική μας καριέρα. Είχα την τιμή να σε γνωρίσω στην αρχή όλων για μένα, ίσως δεν το θυμάσαι, είκοσι χρονών τότε φοιτήτης προπονητικής.
25 χρόνια μετά είχα την τιμή πρόπερσυ να με βραβεύσεις, αλλά να γνωρίζεις πώς μέρος του βραβείου άνηκε ουσιαστικά σε σένα που γιγάντωσες το ελληνικό μπάσκετ με αποτέλεσμα να βρούμε όλοι μας το πεδίο να εξελιχθούμε μέσα σε αυτό.

Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα που ανήκεις και τυπικά πλέον στο πάνθεον του παγκοσμιου μπάσκετ, αν και για μάς βρισκόσουν εκεί από πολλά χρόνια πρίν.

Θα ήθελα να δεχτείς από εμένα και την οικογενειά μου, τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας γιά όσα έχεις προσφέρει στο άθλημα που όλοι αγαπάμε. Να έχει ο Θεός καλά εσένα και την οικογένεια σου.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Ιτούδης