Η πρώτη προπόνηση της Λοκομοτίβ (video)

644

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν κι έτσι ο Φώτης Κατσικάρης έπιασε… δουλειά. Οι αναμνήσεις του Ίαν Βουγιούκα από το “Basket Hall”.

Με έντονο χρώμα από… Ελλάδα θα παρουσιαστεί για ακόμα μία χρονιά η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Οι Ρώσοι, οι οποίοι έδωσαν τα ηνία της ομάδας στον Φώτη Κατσικάρη και θα στηρίξουν τη φροντ λάιν τους στις πλάτες του Ίαν Βουγιούκα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν. Ο σύλλογος του Κράσνονταρ θέλησε να μεταφέρει το κλίμα με βίντεο που ανάρτησε και όπως είναι φυσικό δεν γινόταν να απουσιάσουν οι δηλώσεις των Ελλήνων.

Ο Φώτης Κατσικάρης μιλώντας στην κάμερα της Λοκομοτίβ τόνισε για τη νέα σεζόν: “Νέα ομάδα, νέο πρότζεκτ, νέος προπονητής, πολλά νέα πρόσωπα. Το βασικό αυτή τη στιγμή είναι να γνωριστούμε με τους παίκτες κι αυτοί να μάθουν τη φιλοσοφία που θα έχουμε στο παιχνίδι και την ταυτότητα που θα θέλουμε να έχουμε ως ομάδα”.

Από την πλευρά του, ο Ίαν Βουγιούκας του ζητήθηκε να θυμηθεί τις φορές που επισκέφτηκε ως αντίπαλος το Κράσνονταρ με τον Έλληνα σέντερ να μην ξεχνά το Κύπελλο Ρωσίας που κατέκτησε το 2014 ως παίκτης της Ούνικς Καζάν.

πηγή:euroleague.sport24.gr