Η προκήρυξη και το πρόγραμμα του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης του 4o TEENAGER BASKETBALL CUP 2012.

469

Ο Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τριανδρίας με πολυετή δράση στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας , διοργανώνει , σε συνεργασία με Aκαδημίες της πόλης μας , Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια γεννηθέντες  το   1993,1994,1995 και 1996 .Ο σκοπός του πρωτοποριακού αυτού Τουρνουά είναι η συνεχής  δραστηριότητα και ενασχόληση των νέων με το άθλημα του Μπάσκετ και η προετοιμασία παικτών του Εφηβικού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο .

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΑΡΘΡΟ 1

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι παρακάτω 6 ομάδες :

 

  1. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ
  2. Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
  3. Ε.Ο.ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
  4. Κ.Α.Σ. ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ
  5. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ
  6. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

ΑΡΘΡΟ 2

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Την Τετάρτη 8/2/2012 και ώρα 8:00 μ.μ. ,στα γραφεία του Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑ Τριανδρίας θα συσταθεί πενταμελής επιτροπή τουρνουά η οποία θα γίνει μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος από προπονητές ή εφόρους των ομάδων που συμμετέχουν. Αν ο αριθμός υπερβαίνει τον προβλεπόμενο (5) τότε θα διεξαχθεί κλήρωση.

ΑΡΘΡΟ 3

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ – ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Η  έναρξη του Τουρνουά ορίζεται η 11η  ή 12η  Φεβρουαρίου  2012, και ημέρες διεξαγωγής των αγώνων Σάββατο ή Κυριακή. Για οποιαδήποτε αλλαγή σε ημέρα ή ώρα θα πρέπει έγκαιρα να ενημερώνεται η αντίπαλη ομάδα, οι διαιτητές και η γραμματεία .Μπορεί να υπάρξει τροποποίηση της ημερομηνίας έναρξης αν συμφωνήσουν οι συμμετέχοντες Σύλλογοι.

ΑΡΘΡΟ 4

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Θα παίξουν όλοι με όλους σε εντός και εκτός έδρας αγώνες. Νικήτρια ομάδα θα βγει αυτή που θα συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας  ισχύουν όπως στην προκήρυξη του Εφηβικού και Παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

ΑΡΘΡΟ 5

ΚΛΗΡΩΣΗ

Η κλήρωση για την κατάρτιση του προγράμματος των αγώνων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8/2/2012 και ώρα 8:00 μ.μ. στα γραφεία του Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑ Τριανδρίας.

ΑΡΘΡΟ 6

ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ

Οι  αγώνες θα διεξάγονται στις έδρες των ομάδων που συμμετέχουν στο Τουρνουά  .

ΑΡΘΡΟ 7

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 1993 ,το 1994 , το 1995 και το 1996. Η ηλικία θα επιβεβαιώνεται  με το δελτίο του αθλητή ή με πιστοποιητικό γεννήσεως .

 

ΑΡΘΡΟ 8

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με έναν (1) ή (2) διαιτητή-ες , μέλος του Σ.Δ.Κ.Θ.

ΑΡΘΡΟ 9

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Για την τήρηση φύλλου αγώνα και γραμματείας  αρμόδια θα είναι η γηπεδούχος ομάδα να συνεννοηθεί με τον Σ.Κ.Κ.Θ.  .

 

ΑΡΘΡΟ 10

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ   ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

Οι γηπεδούχες ομάδες που συμμετέχουν στο Τουρνουά είναι αρμόδιες για τον ορισμό και την πληρωμή ενός (1) ή δύο (2) διαιτητή-ες και της γραμματείας. Ποσό για τον κάθε διαιτητή 15€ .Ποσό γραμματείας 8€ έκαστος.

 

ΑΡΘΡΟ 11

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Κάθε ομάδα θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι και 12 παίκτες χωρίς αυτό να  είναι περιοριστικό. Οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να κατέβουν και με περισσότερους αθλητές στη δύναμή τους.Θα πρέπει να αγωνισθούν όλοι οι αθλητές .

ΑΡΘΡΟ 12

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας  θα έχει διάρκεια 40’ (4 περίοδοι των 10 λεπτών ) . Θα υπάρχουν 24’’.

ΑΡΘΡΟ 13

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Η συμμετοχή των ομάδων στο τουρνουά είναι δωρεάν .

ΑΡΘΡΟ 14

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα των αγώνων θα επισυναφθεί  .

ΑΡΘΡΟ 15

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Απαγορεύεται πάσης φύσεως ένσταση .Οποιαδήποτε διαφορά ή οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παραπάνω προκήρυξη , θα διευθετείται είτε μετά από συνεννόηση μεταξύ των ενδιαφερομένων ή τελικά από την 5μελή επιτροπή του Τουρνουά.

ΑΡΘΡΟ 16

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό επεισόδιο σε βάρος διαιτητή ο αγώνας θα διακόπτεται και το τουρνουά θα συνεχισθεί με δύο (2) διαιτητές υποχρεωτικά. Επομένως παρακαλούνται οι προπονητές και οι παράγοντες να μεριμνήσουν για την κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων. Σημειώνουμε ότι θα παίζει ένας μόνο διαιτητής , κάτι που δυσκολεύει τον έλεγχο των παραβάσεων.

 

Ο Γενικός υπεύθυνος

των τμημάτων Καλαθοσφαίρισης του

Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

         ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ