Η παρουσίαση της Koupa, της Νέας ακαδημίας μπάσκετ στο Κιλκίς (PHOTOS)

1144

Σάρκα και οστά πλέον και επίσημα έχει η Νέα ακαδημία μπάσκετ Κιλκίς με την επωνυμία Koupa. Πρόκειται για μια νέα ομάδα που δημιουργείτε για τα “σπλάχνα” του μπάσκετ στο Κιλκίς και θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες, των προπονητών Χρήστου Κουτρή και Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν των δύο προονητών, βασικοί υποστηρικτές αυτής της ομάδας είναι ο Γιώργος Θεοδωράκος, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και τα αδέρφια Γιώργος και Στέφανος Δέδας. Η παρουσίαση της Koupa έγινε στις 8 Αυγούστου στο επιμελητήριο Κιλκίς. Θετικό στοιχείο ήταν η έντονη παρουσία κόσμου και πιο συγκεκριμένα γονέων και παλαιών παραγόντων του μπάσκετ στον χώρο.

Σε οτι έχει να κάνει στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος η Koupa αρχικά απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6-12 ετών με σκοπό την εκμάθηση των βασικών αρχών και στοιχείων του μπάσκετ. Επιπλέον, θα βασίζεται πάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης και σχεδιασμού έτσι ώστε να γίνεται η ιδανική δουλειά στις νεαρές ηλικίες. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτέμβρη, παρόλα αυτά το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ήδη έντονο.