Η Μυλωνά στον πάγκο των γυναικών των Τιτάνων Δράμας

379

Η Ιωάννα Μυλωνά θα είναι η αντικαταστάτρια του Θανάση Γαϊτάνη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των Τιτάνων Δράμας, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Τιτάνες Δράμας ανακοινώνει ότι η Γιάννα Μυλωνά αναλαμβάνει προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Η Γιάννα Μυλωνά αγωνίστηκε για τρία χρόνια ως παίκτρια και θήτευσε για τέσσερα χρόνια ως βοηθός του έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή Θανάση Γαϊτάνη στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου. Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον Θανάση Γαϊτάνη για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο, στον οποίο θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής και στη Γιάννα Μυλωνά εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της”.

Από την πλευρά της η γνωστή προπονήτρια δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση των Τιτάνων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και μου πρότεινε να αναλάβω την γυναικεία ομάδα του συλλόγου που αγωνίσθηκα αλλά και πρόσφερα τις υπηρεσίες μου ως προπονήτρια ακαδημιών, κορασίδων αλλά και ως βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το χρωστώ στον άνθρωπο που μου έμαθε τα πρώτα μου βήματα ως αθλήτρια (χωρίς να θέλω να αδικήσω κανένα άλλο προπονητή μου), αλλά και ως προπονήτρια που με υπομονή και επίμονη μου έμαθε σχεδόν όλα όσα ξέρω και με στήριξε σε όλες τις καλές και κακές στιγμές μου. Δεν είναι άλλος από τον Αθανάσιο Γαϊτανη που μου κάνει την τιμή να τον αντικαταστήσω στον πάγκο της γυναικείας ομάδας αλλά και να είναι όπως πάντα διπλά μου και να με στηρίζει σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσω».