Η κοπή πίτας του Αχιλλέα Τριανδρίας

609

Με τεράστια  επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των αγωνιστικών  τμημάτων και της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τριανδρίας  όπου πλήθος κόσμου  , γονείς φίλοι και το σύνολο των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας αλλά και των αγωνιστικών τμημάτων  παρευρέθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Τριανδρίας την Κυριακή 13/2/2011 και συμμετείχαν σ’αυτήν την ομορφη γιορτή του μπάσκετ και της νεολαίας  .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρούμπης Αντώνιος , ο  Πρόεδρος της Δημοτικής     Κοινότητας Τριανδρίας κ. Καραγιαννίδης Γεώργιος , ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής     Κοινότητας Τριανδρίας κ. Παπαγεωργίου Δημήτριος ,οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κα Παύλου Σοφία, Γιαχούδης Δημήτριος ,Παπαναστασίου Αθανάσιος , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Τριανδρίας κ. Αλεξίου Τριαντάφυλλος  , ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τριανδρίας κ. Ρουμελιώτης Νικόλαος, ο Γεν. Αρχηγός κ. Πετρουλάκης Δημήτριος ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κ. Σάββας Λόρτος , ο Πρόεδρος της επιτροπής του Αναπτυξιακού της Ε.Ο.Κ. κ. Γραμμενίδης Άρης , ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθ/σης Θεσσαλονίκης κ. Μελετιάδης Γεώργιος  ,καθώς και οι διεθνείς Καλαθοσφαιριστές της ομάδας μπάσκετ του Αρη Βεργίνης Δημήτριος και Χρυσικόπουλος Λίνος οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά , μοίρασαν αυτόγραφα και τίμησαν τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αθλητές του Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τριανδρίας .
Η εκδήλωση περιελάμβανε αγώνες επίδειξης καλαθοσφαίρισης από τα τμήματα ΜΙΝΙ και Σχολή του Συλλόγου .Κοπή της  καθιερωμένης πίτας των τμημάτων Καλαθοσφαίρισης αλλά και των γονέων ,βράβευση των επιτυχόντων αθλητών του Συλλόγου στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση , κλήρωση πλούσιων δώρων και πολλών εκπλήξεων για τους μικρούς  αθλητές και αθλήτριες .
Το Δ.Σ. , ο υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης , οι προπονητές  των τμημάτων της Ακαδημίας και  των αγωνιστικών τμημάτων, αισθάνονται της υποχρέωση να ευχαριστήσουν τις εταιρίες  :
Παιδικές κατασκηνώσεις ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ  και τον διευθυντή κ.Ιορδανίδη Ιωάννη ,
την εταιρία ACTIONPLAY  και τον κ. Τολούδη Αθανάσιο ,
την εταιρία PEAK και τον κ. Μισαηλίδη Γεώργιο ,
τον κ. Πολυμένη Θεόδωρο ,
τα καταστήματα ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ και τον κ. Παυλίδη Ιωάννη
τα καταστήματα ΧΑΡΑΤΣΑΡΗΣ SPORT και τον κ.Χαρατσάρη Σοφοκλή