Η κοπή πίτας του Αίαντα Ευόσμου

556

Παρουσία ολοκλήρου του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπή της πίτας του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ καθώς ο σύλλογος θέλοντας να δείξει την ενότητα του, μάζεψε όλα τα τμήματα όλων των αθλημάτων (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, επιτραπέζια αντισφαίριση ανδρών και γυναικών) για να εορτάσει το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Την σύναξη στέγασε ο πρόεδρος του ποδόσφαιρου Σάββας Παμπουκίδης στο κέντρο διασκέδασης του, Ενυδρείο που πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 22 Φεβρουαρίου. O σύλλογος ειχε την χαρα να υποδέχτει 300 παιδάκια με τους γονείς τους τα όποια γέμισαν με χαμογέλα το κέντρο διασκέδασης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλειος Τέντσος ευχήθηκε σε όλους μια υγείη και αποδοτική χρόνια. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ο σύλλογος διαθέτει σχεδόν 850 ενεργούς αθλητές συνολικά, καθώς η προτίμηση του κόσμου δικαιώνει την σκληρή προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για να έχει πάνω από όλα κάλους και σωστούς αθλητές. Σκοπός του συλλόγου είναι να δημιουργήσει αθλητες οι οποίοι σε κάποια χρόνια θα απαρτίζουν την αντρική ομάδα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος να έχουμε παίκτες- γονείς (Γυμνοπουλος, Τοπουζης,  Μαυριδης) οι όποιοι οικογενειακώς ακολουθούν την ομάδα. Είναι ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό θέαμα να βλέπεις γονείς και παιδιά να γίνονται ένα μέσα στο παρκέ κάτω από την σκέπη του συλλόγου».

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος μπάσκετ Ηρακλής Βουβούδης δήλωσε με τη σειρά του:  «Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά του κόσμου ένα υγιή και χαρούμενο έτος. Γνωρίζουμε πως είναι πολύ δύσκολη εποχή, όχι μόνο για τους συλλόγους αλλά και στην καθημερινότητα μας. Είμαστε παρα πολύ χαρούμενοι γιατί ο σύλλογος για ακόμη μια χρονιά θα καταφέρει να είναι και πάλι συνεπής με τις υποχρεώσεις του. Για τον σύλλογο η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά συντήρησης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους οι οποίοι βοηθούν με κάθε δυνατό τρόπο τον σύλλογο όπως το Autocontrol ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ, OPEL συνεργείο αυτοκινήτων Γρηγόριος Ζωης και την Εταιρία λιπαντικών ROWE».

Στόχος του συλλόγου είναι να δώσει έμφαση στις ακαδημίες του, με επιθυμητό αποτέλεσμα τη σταδιακή ενδυνάμωση του αντρικού τμήματος του. Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά όλους τους γονείς αλλά και τα παιδάκια που μας προτίμησαν και παράλληλα υποσχόμαστε πως η σκληρή δουλειά και ο ιδρώτας τους θα έχει ως αντίκτυπο όχι μόνο στην μπασκετική τους καριέρα αλλά και στην καθημερινή τους ζωή γιατί ο Αίας Ευόσμου δεν είναι απλά ένας αθλητικός αλλά και πολιτιστικός σύλλογος όπου προσπαθούμε πάνω από όλα να δημιουργήσουμε καλύτερους και δυναμικότερους ανθρώπους. Ευχόμαστε σε όλους σας φίλους και μη το 2012 να κόψει την ξέφρενη πορεία του κάθε πέρυσι και καλύτερα.