Η ΗΟΟΡ έξω… από άδεια γήπεδα

773

Ο Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ δεν πτοείται παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να δέχεται τρικλοποδιές από τον Δήμο Νεάπολης – Συκεών μένοντας ενωμένος για να τις αντιμετωπίζει.

Νέο χτύπημα… κάτω από τη μέση ήταν η αναβολή του παιχνιδιού του τμήματος Μίνι Κοριτσιών για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ κόντρα στον Πρωτέα ΑΣ που ήταν να διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στην έδρα της ΗΟΟΡ. Στο κλειστό της Σάλα Γεννηματά.

Αναβολή που προέκυψε λόγω της μη διάθεσης ωρών στο Σωματείο ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν τα πέντε αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ. Και πιο συγκεκριμένα στις κατηγορίες ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ, ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ και ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ.

Μία εξέλιξη που αποτελεί ένα ακόμη λιθαράκι στην άδικη μεταχείριση που δέχεται η ΗΟΟΡ τους τελευταίους μήνες. Άδικης μεταχείρισης που έχει σαν αποτέλεσμα τα μέλη της, κάθε ηλικίας, να ταλαιπωρούνται ολοένα και περισσότερο στην προσπάθειά τους να προπονηθούν ώστε να ετοιμαστούν για τις υποχρεώσεις τους, προσβάλλοντας στο μέγιστο βαθμό την προσωπικότητα τόσο των αθλητών όσον και των γονέων τους.

Η συζήτηση που είχε λάβει χώρα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νεάπολης – Συκεών στις αρχές του Δεκέμβρη με την παρουσία των μελών της ΗΟΟΡ αλλά και των γονέων των παικτών της δεν φάνηκε να φέρνει αποτελέσματα. Να συγκινεί τους ιθύνοντες ώστε να δώσουν κανονικά τις ώρες που χρειάζεται η ΗΟΟΡ για τα τμήματά της στη Σάλα Γεννηματά, όπως «φροντίζει» να κάνει με άλλα σωματεία – ομάδες του Δήμου.

Αντί αυτού παρατηρείται το φαινόμενο να δίνονται στο Σωματείο ολοένα και λιγότερες ώρες με αποκορύφωμα ενώ στην  Σάλα Γεννηματά  υπάρχουνε ώρες που παραμένει αυτή άδεια και έχει επισημανθεί εγγράφως αυτό απο την HOOP, ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών δεν απαντάει στις επανειλλημένες αιτήσεις της ΗΟΟΡ για αλλαγή της στάσης της και παραχώρηση των ωρών αυτών στο Σωματείο.

Την ίδια ώρα οι ιθύνοντες της ΗΟΟΡ αισθανόμενοι τις άνευ λόγου και αιτίας τρικλοποδιές να συνεχίζονται, πεισμώνουν ολοένα και περισσότερο παρά τη δικαιολογημένη πικρία τους. Αυτή που προέρχεται από το ότι τα τμήματά τους αναγκάζονται να προπονούνται και να προετομάζονται συσωρρευμένα στις λίγες ώρες στη Σάλα Γεννηματά αλλά και σε άλλους χώρους.

Για το λόγο αυτό HOOP και γονείς αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους, παρά το ότι τους πνίγει το δίκιο τους απέναντι στο «αίμα τους» ήτοι στα παιδιά τους που βλέπουν ότι χωρίς λόγο και αιτία δεν μπορούνε να κάνουνε τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Κινήσεις που ωστόσο δεν φρενάρουν τον προγραμματισμό όπως αυτός έχει οριοθετηθεί από τους επικεφαλής της HOOP.
Συνεχίζουν χωρίς να το βάλουν κάτω αισιοδοξώντας πως στο τέλος θα δικαιωθούν.