Η ΗΟΟΡ έκοψε την πίτα της

721

Η σχολή εκμάθησης καλαθοσφαίρισης HOOP του Γιώργου Μασλαρινού έκοψε το πρωί την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία όλων των μελών του τεχνικού τιμ της και των παικτών – μαθητών της.

 

Μία εκδήλωση που έγινε στην έδρα της σχολής στο γήπεδο «Σάλα Γεννηματά» και ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό έγινε το ποδαρικό στο έτος 2012.

 

Το φλουρί της φετινής χρονιάς επιλέχθηκε από τους ιθύνοντες της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ να μην είναι ένα αλλά εφτά, στα καθιερωμένα πιτάκια που μοιράστηκαν, από τους χορηγούς της εκδήλωσης.

 

Τα πολυκαταστήματα FOKAS, την ΕΣΤΙΑ Πεύκων που ανέλαβε και έκανε όλο το Catering της εκδήλωσης, το ΚΤΕΟ AUTOVISION, το κατάστημα οπτικών OPTIKON EXRESS, μία μπάλα WILSON, το κατάστημα αθλητικών ειδών ΤΖΑΜΠΩΛ και το ψητοπωλείο ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχολή εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ στις 30 Δεκεμβρίου του 2011 επισκέφθηκε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο κάνοντας πράξη την κοινωνική της προσπάθεια.

 

Εκεί εκτός από το χαμόγελο και την ζεστασιά εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων και ότι είχε μαζέψει από πλευράς ρουχισμού, υποδημάτων, τροφίμων αλλά και απορρυπαντικών τις προηγούμενες ημέρες.

 

Επίσης το διήμερο 4 και 5 Ιανουαρίου στην έδρα της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ στο γήπεδο «Σάλα Γεννηματά» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Basketball Shooting Camp για παιδιά 10 ετών και άνω με σκοπό την προσωπική βελτίωση του καθενός.