Η γιορτή λήξης της ακαδημίας του Ηρακλή

984

Την Κυριακή  πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της ακαδημίας του ΗΡΑΚΛΗ  στο Ιβανώφειο. Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετείχαν σε διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια, βραβεύτηκαν οι καλύτεροι  ενώ όλοι εισέπραξαν το θερμό  χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.Μετά τα διαγωνιστικά,διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ προπονητών και γονέων/κηδεμόνων. Οι τελευταίοι εμφανίστηκαν με ομοιόμορφα μπλουζάκια και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν καταφέρανε να νικήσουν τους προπονητές. Παρόλα αυτά,τα παιδιά της ακαδημίας ψηφίσανε MVP του αγώνα τον Γιάννη  Παπαγεωργίου από την ομάδα των γονέων.

Νικητές στα διαγωνιστικά ήταν οι παρακάτω: Άιμεκε Ερρίκος (1999) στις βολές, Λούπος Αναστάσιος (1999) στα lay up, Τεκίδαρλης Γιώργος (1997) στο hot shot, Στεφάνου Ανδρέας (1996) στον γύρο του κόσμου. Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν τα διπλώματα συμμετοχής για τη φετινή χρονιά και αφού φωνάξανε όλοι μαζί  ΗΡΑΚΛΗΣ για τελευταία φορά, δώσανε ραντεβού στο camp της ομάδας που θα γίνει 18-27 Ιουνίου στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Η επόμενη συνάντηση θα είναι το Σεπτέμβριο για τα παιδιά της ακαδημίας και τον Αύγουστο για τα αγωνιστικά τμήματα.

Οι προπονητές της ακαδημίας εύχονται σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους όπως επίσης και σε όλους και όλες που υπηρετούν το άθλημα που τόσο πολύ αγαπάμε, να περάσουνε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι…