Ηττήθηκε στον τελικό του Final Four το παιδικό του Άθλου Αλεξάνδρειας (PHOTOS)

996

Τη δεύτερη θέση και το Αργυρό μετάλλιο στη πρώτη της εμφάνιση σε Final Four κατέκτησε η παιδική ομάδα της Ακαδημίας Άθλος.

Μετά από την πολύ δύσκολη αναμέτρηση και νίκη τελικά στον ημιτελικό του Σαββάτου απέναντι στον Πιερικό-Αρχέλαο, οι παίκτες της ομάδας μας εμφανώς κουρασμένοι δεν κατάφεραν να φθάσουν στη νίκη στο μεγάλο τελικό απέναντι στους πιο ξεκούραστους αθλητές της Βέροιας(άνετη επικράτηση εναντίον του Αετού Κιλκίς με 73-44 στον ημιτελικό).

To παιχνίδι ξεκίνησε με νευρικότητα από τους αθλητές μας και έδωσε την ευκαρία στους παίκτες του ΑΟΚ να δημιουργήσουν, μέσα από τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας τους μια διαφορά 10 πόντων από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο.
Έτσι οι παίκτες μας βρέθηκαν να κυνηγούν από την αρχή στο σκορ και όταν αντέδρασαν ουσιαστικά φτάνοντας τη διαφορά στους 6 πόντους 3:36″ πριν τη λήξη του παιχνιδιού,2-3 αποφάσεις των διαιτητών που χαρακτηρίζονται τουλάχιστον αυστηρές εις βάρος της ομάδας μας, δεν τους άφησαν να ολοκληρώσουν ακόμη μια μεγάλη ανατροπή.

Παρόλα αυτά η εξαιρετική πορεία της ομάδας αυτής στην κανονική περίοδο (14 νίκες -0 ήττες) και η 2η θέση στο Final Four μόνο ως ξεχωριστή επιτυχία για την ομάδας μας μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Α.Σ Ακαδημία Άθλος συγχαίρει τους αθλητές και το προπονητικό τιμ της παιδικής ομάδας για το Αργυρό μετάλλιο,αλλά κυρίως για τις πολύ όμορφες στιγμές που μας χάρισαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, συγχαίρουμε την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας για τη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς και τις ομάδες Πιερικό-Αρχέλαο και Αετό Κικλίς για την άψογη αγωνιστική και εξωαγωνιστική παρουσία τους.

Το φύλλο αγώνα του τελικού:

ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ(Αγγέλης):Γιοβανόπουλος 2,Νοτόπουλος,Ευθυμιόπουλος,Τζαφέρης 3,Ντάμτσης 2,Παύλου 7,Χατζηλεμονιάς,Χαριτόπουλος 24,Τσαρούχας 35,Τακουτής 2,Γιαντσιδιώτης 8,Πεκιαρίδης.

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ(Καπνάς):Χρονίδης, Καραθανάσης 27 (5), Χαραλαμπίδης 18, Μποζάμπαλης, Αβραμίδης, Ιωαννίδης 31 (1), Γκίτκος 6, Αργιαντόπουλος 2, Στογιαννόπουλος 2, Ασλανίδης 5, Τσαναξίδης.