Ηρακλής: Πανέτοιμοι απέναντι στο Ηράκλειο

500

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με το Ηράκλειο (15:00).

Η σημερινή προπόνηση επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη αφού ο Τάσος Τραϊανός συμμετείχε σε αυτή. Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του γενικού αρχηγού του τμήματος Χρήστου Χρηστίδη, ο 24χρονος φόργουρντ εξασφάλισε άδεια από το στρατόπεδο που υπηρετεί τη θητεία του και θα αγωνιστεί αύριο.

Όσον αφορά τον Γιάννη Καραγκιολίδη που όλη την εβδομάδα δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπονήσεων εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξιό του αστράγαλο, αποφασίστηκε να αγωνιστεί με ένεση για να είναι και αυτός παρόντας στη τελευταία αναμέτρηση της σεζόν.

Οι κυανόλευκοι απέναντι στο Ηράκλειο, θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο και να κατακτήσουν το ροζ φύλλο για να κλείσουν θετικά τη χρονιά. Οι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο αυριανό ματς, για να χειροκροτήσουν το αγωνιστικό τμήμα που κατάφερε να διατηρήσει σχετικά άνετα την ομάδα στη κατηγορία, αν και κάτι τέτοιο θεωρούνταν απίθανο τον περασμένο Νοέμβρη.

 

Πηγή: Bluearena.gr