Ηρακλής: Δικός του ο Αποστολίδης

412

Την έκτη του μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα ο Ηρακλής ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Απόστολο Αποστολίδη. Ο 20χρονος γκαρντ με ύψος 1.92, τη περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στην Αναγέννηση/Φλόγας και έτσι έγινε ο τρίτος παίκτης που αποκτήθηκε από τη συγκεκριμένη ομάδα αφού είχαν προηγηθεί οι Ζεχερλής και Σαμαράς.

Στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ, ο υπεύθυνος του κυανόλευκου τμήματος, Χρήστος Χρηστίδης εξετάζει αρκετές περιπτώσεις καλαθοσφαιριστών, με μία από αυτές να είναι του Γιάννη Δαμαλή. Ο 24χρονος γκαρντ (1.94) τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει με τη φανέλα του Πιερικού/Αρχέλαου γεμάτες σεζόν και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί.

Στα υπόλοιπα νέα τη φανέλα της ομάδας θα φοράνε και τη νέα περίοδο οι Χρήστος Ικονόμι (19χρ. γκαρντ, 1.86) και Βασίλης Βασιλόπουλος (19χρ., φόργουορντ, 1.97). Οι δύο νεαροί καλαθοσφαιριστές προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και τη προηγούμενη χρονιά πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Ακόμα οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τους Τάσο Τραϊανό και Λευτέρη Νεοφυτίδη τους οποίους επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ.

 

Πηγή: Bluearena.gr