Ηρακλής: Απέκτησε ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή

554

Στον Ηρακλή εκτός από την στελέχωση της πρώτης ομάδας, κοιτάνε με μεγάλη προσοχή και την απόκτηση ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών για τα τμήματα υποδομής. Σε αυτό το πλαίσιο οι κυανόλευκοι απέκτησαν σήμερα τον Χρυσόστομο Σαχίνη. Πρόκειται για έναν αθλητή γεννημένο το 1998 με ύψος 1.88, με εξαιρετικά προσόντα για την ηλικία του, ο οποίος τη νέα περίοδο θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις του προπαιδικού τμήματος.

Όσον αφορά την ενίσχυση της πρώτης ομάδας, ο Χρήστος Χρηστίδης με το τεχνικό δίδυμο έχουν ρίξει όλο το βάρος στην εύρεση ενός σέντερ και ενός πλέι μέικερ. Στον Ηρακλή δεν δείχνουν να βιάζονται για τη κάλυψη αυτών των δύο θέσεων, αφού θέλουν να πραγματοποιήσουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Στα υπόλοιπα νέα, από σήμερα το αγωνιστικό τμήμα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στη χθεσινή προπόνηση, δόθηκε πρόγραμμα συντήρησης για να ακολουθήσουν οι καλαθοσφαιριστές τον επόμενο μήνα, με την επιστροφή στο γήπεδο να είναι προγραμματισμένη για μετά τον Δεκαπενταύγουστο όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο.

 

Πηγή: Bluearena.gr