Ηρακλής: Ανανέωσε ο Νεοφυτίδης

561

Το αγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή εδώ και λίγες ημέρες μπορεί να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχει «παγώσει» ο σχεδιασμός της ομάδας.

Τρανταχτό παράδειγμα η ανανέωση της συνεργασίας με τον Λευτέρη Νεοφυτίδη. Ο Χρήστος Χρηστίδης συναντήθηκε χθες με τον 26χρονο σέντερ και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα περίοδο. Μία εξέλιξη που ικανοποίησε άπαντες στο σύλλογο, αφού ο ύψους 2.08 καλαθοσφαιριστής τη προηγούμενη σεζόν πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις και συνέβαλε στην εύκολη παραμονή της ομάδας στη κατηγορία.

Η «Bluearena» επικοινώνησε με τον Νεοφυτίδη ο οποίος δήλωσε γι’ αυτή την εξέλιξη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ηρακλή για μία ακόμα χρονιά. Η παρουσία των κυρίων Χρηστίδη και Ποιμενίδη στη διοίκηση του τμήματος και η πίστη τους προς το πρόσωπο μου, με οδήγησαν στο να ανανεώσω. Ο Ηρακλής είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστήσει και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Ύστερα από αυτή τη θετική εξέλιξη, οι κυανόλευκοι επικεντρώνονται στις περιπτώσεις των Τραϊανού και Καραγκιολίδη, δύο παικτών που θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας. Στα μεταγραφικά η προσοχή όλων στρέφεται στην απόκτηση ενός έμπειρου πλέι μέικερ, όπου είναι πολύ πιθανό τη προσεχή εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις. Ακόμα προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.

 

Πηγή: Bluearena.gr