Ζαφειρούδης: Σημασία έχει να παίζουμε εμείς καλά

426

Στη Νίκη Βόλου με την εκτός έδρας τους νίκη επί του Δούκα, έκαναν ακόμα ένα βήμα για τη κατάληψη της τρίτης προνομιούχου θέσης ενώ έβγαλαν εκτός και μία ομάδα που είχε τον ίδιο στόχο.

Ο προπονητής των κυανόλευκων Γιώργος Ζαφειρούδης μίλησε στο «infobasket.gr» για το που κρίθηκε αυτή η νίκη: «Ήταν η πρώτη φορά που δεν επηρεαστήκαμε από την κακή επιθετική μας εικόνα. Βάλαμε 29 πόντους στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς στην άμυνα. Η εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο ήταν… ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης».

Για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί αλλά και τη περίοδο φορμαρίσματος που διανύει η ομάδα του ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Έχουμε το δυσκολότερο πρόγραμμα από τις ομάδες που διεκδικούν την τρίτη θέση, αλλά και το βαθμολογικό προβάδισμα. Από τη χαζομάρα που κάναμε στο Στρατώνι, με εκείνη την ήττα όπου παίξαμε τραγικά, έχουμε σταματήσει να σκεφτόμαστε συνέχεια την άνοδο και αυτό έχει βγάλει λίγο την πίεση από πάνω μας. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, σημασία έχει να παίζουμε εμείς καλά. Πλέον είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

 

Πηγή: infobasket.gr