Ζαφειρούδης: Με προσοχή και συγκέντρωση

588

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, στη Νίκη Βόλου καλούνται στα ματς που απομένουν να δώσουν τρία ντέρμπι (Φιλαθλητικό, Αγία Παρασκευή, Αίολο Τρικάλων). Οι Βολιώτες βρίσκονται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και για να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος θα πρέπει να έχουν τη καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Οι κυανόλευκοι τη περασμένη Κυριακή ξεπέρασαν με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο του Κόροιβου Αμαλιάδας και με αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκαν στη τρίτη προνομιούχο θέση. Γι’ αυτή την επικράτηση μίλησε στο «Northbasket» ο προπονητής της Νίκης, Γιώργος Ζαφειρούδης: «Η νίκη κρίθηκε στη διάθεση που επιδείξαμε στην αμυντική μας λειτουργία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Καταφέραμε να περιορίσουμε την αντίπαλη ομάδα και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Αντιθέτως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί γι’ αυτό και επιτρέψαμε την αντίπαλη ομάδα να μείνει μέσα στη διεκδίκηση της νίκης. Η κατάκτηση του ροζ φύλλου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό για ακόμα μία φορά στο κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο. Είναι ο έκτος μας παίκτης και στηριζόμαστε στη βοήθεια τους».

Για τη προσεχή αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό ο κόουτς Ζαφειρούδης τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος μετά από καιρό. Ο Φιλαθλητικός έχει αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία και ότι είναι μία ομάδα που δεν χαρίζεται σε κανέναν. Θέλει προσοχή και συγκέντρωση για να πετύχουμε κάτι καλό. Ξέρουμε πολύ καλά ότι σε περίπτωση που κερδίσουμε τότε η άνοδος θα είναι αποκλειστικά στα χέρια μας».

 

Γιώργος Κυπραίος