Ζαφειρούδης: Κομβικό παιχνίδι

384

Σε τροχιά ανόδου παρέμεινε η Νίκη Βόλου μετά την εύκολη νίκη της επί της Νήαρ Ηστ το περασμένο Σάββατο. Οι νεοφώτιστοι συνεχίζουν ακάθεκτοι το δρόμο για την Α2 και για μία ακόμα αγωνιστική κατάφεραν να διατηρήσουν απόρθητη την έδρα τους.

Ο κόουτς των κυανόλευκων Γιώργος Ζαφειρούδης μίλησε στο «Northbasket» για τη νίκη επί της Νήαρ. Αναλυτικά: «Σε αυτό το παιχνίδι κερδίσαμε πολύ πιο εύκολα από ότι περιμέναμε. Από τη πρώτη περίοδο δημιουργήσαμε μία σημαντική διαφορά ασφαλείας και έτσι το έργο μας έγινε πιο εύκολο στη συνέχεια. Ελέγχαμε το ρυθμό, ήμασταν πολύ εύστοχοι και έτσι κατακτήσαμε φτάσαμε σε μία σημαντική επικράτηση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας».

Όσον αφορά το εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με το Δούκα ο κόουτς Ζαφειρούδης ανέφερε: «Αυτό το παιχνίδι είναι κομβικό για εμάς γιατί αν καταφέρουμε να κερδίζουμε, ουσιαστικά τους βγάζουμε εκτός διεκδίκησης της ανόδου και αποκτάμε σημαντικό προβάδισμα. Από την αρχή της εβδομάδας προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι τη Κυριακή».

 

Γιώργος Κυπραίος