Ζαφειρούδης: Είχαμε περίσσιο πάθος και νικήσαμε

562

Από το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, το αποτέλεσμα που ξεχώρισε ήταν η επικράτηση της Νίκης Βόλου επί του Φιλαθλητικού. Οι Βολιώτες με περίσσιο πάθος στο παιχνίδι τους κατάφεραν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο μέσα σε μία έδρα από όπου φέτος έχει περάσει μόνο ο πρωτοπόρος Αίολος Τρικάλων. Με τη συγκεκριμένη νίκη οι κυανόλευκοι παρέμειναν στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και διατήρησαν το προβάδισμα που έχουν για να καταλάβουν το τρίτο εισιτήριο της ανόδου.

Ο κόουτς της Νίκης Γιώργος Ζαφειρούδης δήλωσε στο «Northbasket» για τη νίκη επί του Φιλαθλητικού: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου αφού όλα εξελίχθηκαν όπως είχαμε σχεδιάσει. Αυτό που μας διέκρινε τη Κυριακή ήταν το περίσσιο πάθος που είχαμε για να κερδίσουμε, μιας και γνωρίζαμε ότι με νίκη βρισκόμασταν ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας».

Μετά από δύο ημέρες ξεκούρασης, οι Βολιώτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους για το κρίσιμο ματς της μεθεπόμενης Κυριακής με την Αγία Παρασκευή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Ζαφειρούδη.

Για τη προσεχή αναμέτρηση ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο εφόσον κερδίζουμε κατακτάμε και μαθηματικά τη τρίτη θέση. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας. Ένα ακόμα μεγάλο κίνητρο για να νικήσουμε είναι ότι η Αγία Παρασκευή είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχουμε κερδίσει στο φετινό πρωτάθλημα».

Στη Νίκη Βόλου για το Σάββατο προγραμμάτισαν φιλική αναμέτρηση με τη Μεταμόρφωση Βόλου, ενώ τη Κυριακή και τη Δευτέρα τους παραχωρήθηκε διήμερο ρεπό.

 

Γιώργος Κυπραίος