Ζαφειρούδης: Δεν έχουμε αντιμετωπίσει καλύτερο αντίπαλο

454

Τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε τη Κυριακή η Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα με αποτέλεσμα να γνωρίσουν εντός έδρας ήττα από την Αγία Παρασκευή και να υποχωρήσουν στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της Νίκης Γιώργος Ζαφειρούδης, με δηλώσεις του στο «Northbasket», αναφέρθηκε στην εμφάνιση και την ήττα της ομάδας του από τη ΚΑΠ: «Φάνηκε ότι κρατούσαμε το χειρότερο για το τέλος. Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και γενικά δεν μας βγήκε τίποτα από όσα είχαμε σχεδιάσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 0/14 τρίποντα. Αυτό πιστεύω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εξαιρετική εμφάνιση της αντίπαλης ομάδας. Ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια και γενικά νομίζω ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουμε αντιμετωπίσει καλύτερο αντίπαλο».

Όσον αφορά το τελευταίο ματς της χρονιάς με τον Αίολο Τρικάλων, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Είναι ένα διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι για εμάς. Θα πάμε να παίξουμε ελεύθερα και χωρίς κανένα άγχος γιατί είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε τερματίζουμε τέταρτοι».

Η προετοιμασία για το ματς με τους Τρικαλινούς ξεκινάει από σήμερα με δύο σημαντικές απουσίες. Οι Μιχάλης Πολίτης και Παναγιώτης Παπούλιας υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, κάτι που σημαίνει ότι η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να τους υπολογίζει για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

 

Γιώργος Κυπραίος